(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Дивні результати в Іспанії і Португалії, не знаю які там очевидні мінуси, крім того, що платять миску риску і специфічний менталітет
-
"Мовний бар’єр є однією з найбільших проблем для релокованих майже в усіх неангломовних країнах. Винятки — Нідерланди та Хорватія, де лише 20% опитаних зауважили про мовний бар’єр. Проте в Нідерландах чи не найбільші проблеми з пошуком житла (з цим стикнулися 78% релокованих у цю країну), також часто фахівці кажуть про матеріальні труднощі, високу вартість життя і високі податки (39%). Водночас Хорватія — найменш «проблемна» країна. Найчастіше в контексті труднощів згадують, що тут немає родичів і друзів (46%), а 17% зазначили, що не мають тут жодних складнощів."
-
Всі скаржаться на Канаду, а повертатись планує мінімум
-
Оце цікаво
-
Вітаю, підкажіть будь ласка, чи хтось з присутніх перераховував кошти з Канади в Польщу? Як саме переводили, а то мені TD банк пропонує три опції, безнал, на карту віза або готівкою (western union). Сума не велика, всього 150cad. А то знайомому в Польщі сказали, що напряму по номеру карти не можна, але я чогось не дуже в це вірю
-
О, кинь
-
Ну так приїхав, отримав 3к, побачив що не те і поїхав