Я получила ПР 21 березня 2022, а приїхала в Канаду 3 березня 2022 по робочій візі (після початку війни але не по CUAET), знаю там були зміни вже по процесу але поділюсь історією, люди часто цікавляться.
Весь процес почала ще в Україні. В мене був профайл в Express Entry, але бал не високий. Після того, як отримала офер в компанію з BC все стало на багато простіше))
Перший робочий день в мене офіційно був 5 жовтня 2021 (віддалено з України по контракту, після переїзду мене взяли в штат). Але процес почала зразу після підписання оферу.
14 вересня 2021 - Registration to the British Columbia Provincial Nominee Program (BC PNP)
21 вересня 2021 - BC PNP Invitation to apply
30 вересня 2021 - Applied
6 жовтня 2021 - BC PNP Request for information (Please provide details of all recruitment efforts made to fill this position. - запросили таку інформацію через лист на hr, а мене добавили в копію, hr відповіла в той же день, більше запитань не було)
15 жовтня 2021 - Confirmation of Provincial Nomination (To finalize your nomination and receive 600 additional points in the federal Comprehensive Ranking System (CRS), you will need to accept the BC PNP’s nomination within 30 days of the date of nomination through your MyCIC Account and await your invitation to apply (ITA) from IRCC) Зааксептила в той же день))
27 жовтня 2021 - ITA (Invitation to apply)
18 листопада 2021 - express entry application submitted
21 березня 2022 - ECOPR (Electronic Confirmation of Permanent Residence in Canada)
Паралельно подавалась на робочу візу, не очікувала на такий швидкий ПР, візи отримали в січні (разом з чоловіком і сином, я основний заявник).
Найважче в цьому процесі це було знайти роботу з України, мені всі казали, що це не реально. Все реально, вірте в свої сили! Получилось не коротко))