(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну воно мені чомусь поставило СЕС eligible на 1.5 місяці раніше ніж я фактично буду eligible. Хз як це працює, у @Dan783 так само було
-
мне тоже уже добавили балы за год опыта, хотя он будет через месяц)
-
а хіба там не так працює що ти маєш бути еліджібл на момент вибірки? я маю на увазі що прям зараз ти ж не підходиш за вимогами, чи як?
-
Тобто можна зробити анкету і попасти в вибірку до здобуття року канадського досвіду? А як тільки буде рік досвіду твою анкету запроцесять?
-
Вибачаюся. Перепитала у подруги, у якій мама в Луганську залишилася. Неможна заїхати в ЛНР без паспорту ЛНР або паспорту України з реєстрацією в "лнр". Там процедура видачі цього дозволу "МЗС ЛНР" не видавала дозвіл ані на в'їзд ані на виїзд іншим особам. Тому через рф їхали
-
Рік канадського досвіду тільки в кінці квітня буде. І воно фрізиться в день сабміта. Тобто якщо засабмічу одразу, то офіцер зареджектить, бо на момент сабміту в мене ще не було року досвіду і 35 балів не буде
-
чому?
-
Але я ще всеодно податись до кінця квітня не зможу😅
-
І взагалі треба сабмітити анкету раніше, бо при однаковій к-сті балів вибирається той, хто раніше створив профіль
-
а, я пам’ятаю, я ще жартувала що воно округляє
-
Ти заповнюєш анкету, потрапляєш в пул. Система коли порахує що ти eligible дасть тобі 35 балів і ти зможеш отримати ITA, але сабмітити не можна буде поки не буде фактичного року досвіду
-
Ну я ще не подався 😅 податись це засабмітити вже) але сам скоріше всього, наче немає якихось специфічних речей у мене
-
Непричетним особам і СБУ не надавала допуску. Тобто їздити можна було якщо є там реєстрація і переходи були відкриті.
-
Це все в профілі express entry, чи ти про що?