(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Якщо вказати дохід не 0, то податок до сплати буде набагато менший, та й не хочеться ділитися з податковою усім, що було до Канади та до податкового резиденства, це ж не імміграційна служба Але якщо вони не дозволяють робити ретурни в 2023 і далі за не подану інфу, то вже скам
-
Я ж писав, є окремо такс ретурн, там все ок. А є ретурн GST I CAIP. Ото друге без доходів до Канади - не прислали. Нууу, я шось не шарю в чому проблема показати доходи, якшо ви були фоп... Я їхав по закритому ворк перміту, того інфа в них ітак була. Ну і думаю, шо не буде питань, де взялися гроші на рахунку по приїзду чи для покупки чогось... Ми не в Україні, в чому прикол тут шось мутити... Але то діло кожного....
-
-
Вам краще дірект коннект зробити, бо будуть постійні проблеми. cloud.google.com/architecture/patterns-for-connecting-other-csps-with-gcp
-
Привіт! Я питав тут за проблеми з конекшнами до БД нещодавно. Ми вирішили проблему. Сетап такий - БД на AWS, апішка на GCP Cloud Run. Проблема була в тому, що коли забагато людей юзали апі, cloud NAT в GCP не мав достатньо відкритих портів. По дефолту там стоїть значення 64 Бог його зна чого. Ми поставили автоматичне розширення до 65к і все стало ок.
-
Сорри, если это уже спрашивали. Меня поражает (место действия Оттава) что в организациях люди не парятся про свой внешний вид. Там, где я получала sin номер, была сотрудница в растянутой футболке, из-под которой торчал не первой свежести лифчик. В магазине - продавец в напрочь помятой рубашке на 2 размера больше. Это типа норма? Мой внутренний эстет скучает за красивыми людьми. Магазин еще ладно, но в гос учреждениях обычно ж бывает дресс код
-
Люблю канадський убер. Замовив брекфаст, отримав тільки 8 соусів, брекфасту нема. 80 баксів за кетчуп і масло 🤷♂️