(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ууууу, я як раз зараз сижу думаю, брати чи ні
-
forums.redflagdeals.com/steam-steam-deck-all-one-portable-pc-gaming-10-off-all-models-449-10-737-10-2606922/
-
Может мобилизовали уже тех 400к айтишников
-
Вообще было интересно, если сюда кидать такого рода посты по работам или есть пожелания по тому как фильтровать работы? Мне иногда попадается и не сложно скинуть, если полезно кому-то
-
Та будуть кілька задач різного рівня складності, найскладніша зазвичай така заковириста що цього часу навіть буде замало) в мене колись було 4 задачі, останню найскладнішу не встиг доробити(
-
55 000 — наймані співробітники, 55к ещё по гпк или трудовой
-
Не всі, трохи подалі від Рідо половина не смердить
-
А чего так мало
-
Новий стімдек - то клікбейт, мб вони просто оновлять старий, типу батареї, екрана, але дивлячий на те, що по суті тільки почалися норм поставки, то в цьому році я не думаю що буде новий стімдек, може навіть і в наступному. Тому можно брати
-
dou.ua/lenta/articles/how-many-devs-in-ukraine-2020/
-
пк железо же
-
Та просто в нас незамилий погляд, коли зі свого села до центру їдемо) А з приводу понюхати - вони тусять в Редо біля геймстопу, там не дуже вентиляція, тому дуже відчутно, як воно)
-
че кликбейт
-
Інколи мені здається, що то ви живете в центрі, а не я 😂 можливо вже автоматично по іншим вулицям ходжу, і оминаю, бо дуже рідко зустрічаю бомжів настільки близько, щоб понюхати 😂
-
Вже кидав колись, але вже безпосередньо для подачі прийшло
-
Біля show centre вони зазвичай з голою дупою в смітниках колупаються)
-
Бейшор не кращий( Але там нема бомжів
-
Rideau overrated, imho. Сумнівний ТЦ, де все найкраще давно куплене, залишилися нецікаві речі.
-
Брати чи не брати, от в чому питання
-
І як в тому випадку, пройшли далі чи ні?
23 Jan 2023, 01:02
205309/646044
about 4 hours ago