(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В Канаде это очень частое - салат с грушей и горгондзолой, пицца такого плана. Я на лыжном ресорте даже ела такое на той неделе, хотя они не славятся прям разнообразием питания😀
-
Вы просто итальянские рестораны ищите. Я не помню конкретно в Оттаве, кажется, я не ходила там в пиццерию, но в других городах было и не одно
-
Ну надавати допомогу я точно не планую. Але раптом щось, то хоча би бинт був чи щось таке
-
не буде мінусом. Я так пропрацював два роки в монреалі, переїхав в торонто і тут же подався на пр
-
Всем привет. Ще одне питання. Есть очень интересные вакансии в Монреале, вот думаю отозваться просто для опыта прохождения собеседований в Канаде, а если пройду? Те насколько я знаю в провинции Квебек нужно два года опыта для того чтобы подаваться на PR, а у меня суммарно осталось 2.5 года тут по CUAET. Кто что знает? Или как это будет работать, допустим тут пол года отработать, затем в другой провинции доработать, не будет ли это минусом при получении PR, как пример Пол года в Монреале, затем переехал в Альберту, отработал там год и подался на PR
-
Toronto, Emergency Room Хірургія ви можете написати, що то все брехня і вкид, але мене сьогодні від "доброго дня в мене проблема хочете покажу" до "дякую, гарного дня" 20хв
-
Оо у мене теж є таке, хто прислав акуматіка?
-
у нас по соседству(бархевен) живет хирург так что уже не пропадем )
-
Там задачки типу як на LeetCode?
-
Звідки це? Доставав постраждалу з розбитого авто, поліцейські тільки подякували
-
Не може бути!
-
Так. Хоча може бути щось на sql чи інше релевантне
-
Я можу уявити собі таку ситуацію, коли почнуть тягати людину з переломом хребта або шиї, яку чіпати не можна, та її паралізує внаслідок цих дій
-
А якщо тягнуть з авто яке горить? Це вде питання адекватності дій до ситуації
-
Лажає ще українською))
-
Його відпустили в перші ж 24 години, бо це вважалося обґрунтованим самозахистом
-
Старший почув шум, потім крик брата, вийшов з бейзменту з бейсбольною битою та побачив чоловіка, що спускається з другого поверху х закривавленим ножем. Він вдарив його битою та вбив на місці
-
На третьому поверсі спали бабуся й дідусь, на другому онук 10 рочків, в бейзменті старший брат 20 років, батькі десь у від‘їзді
-
Знаю випадок як тут у Ванкувері зайшов інтрудер у дім вночі
-
Саме так, будуть розбиратися. Я згодна що життя то головне🙏
23 Jan 2023, 01:02
205521/638222
5 minutes ago