(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Шпионят
-
❗️❗️❗️Дівчатка!!! Всім Привіт🤗 Я СЕРТИФІКОВАНИЙ ФІТНЕС-ТРЕНЕР💪🏻та ДІЄТОЛОГ🥗 Проводжу Індивідуальні консультації та Фітнес-Тренування! Якщо у вас є проблеми з вигоранням та мотивацією!? Ви страждаєте на зайву вагу і не знаєте з чого розпочати своє спортивне життя?! Буду рада допомогти! Всі кому імпонує ця тема, заходьте в мій інстаграм instagram.com/pomish_an_na_fit?igshid=YmMyMTA2M2Y= та пишіть в ПП📩
-
оце заспокоює
-
@miss_kiss_mi97 прохання перед тим як постити рекламу, отримати апрув від адмінів
-
Так и сделал
-
Для начала такие подойдут, имхо А потом уже, на месте, купить кабель
-
5 шт за 13.34 ELECROX A537413581 5pack EU Euro Europe to US USA Power Jack Wall Plug Converter Travel Adapter bg a.co/d/9sNNFPS
-
Ппц дорого
-
взяв отакі www.emag.ro/adaptor-calatorie-protectie-pentru-copii-impamantare-cu-priza-schuko-europe-to-usa-america-8760034/pd/DJKSBDBBM/ www.emag.ro/adaptor-incarcator-priza-eu-la-usa-stecher-priza-romania-la-america-canada-mexic-japonia-0038/pd/D8BHG9BBM/
-
Я не купую в супермаркетах взагалі:) я там працювала і реально мінімум це 5 днів від вилову і до 10-14 днів. так як я працюю в компанії allseas fisheries зараз, то в них є магазин прям біля їхнього складу, тому там риба свіжа і дешевша, і я там беру. 55 Vansco Rd Mike's Fish Market Vansco Ну і взагалі краще на різних маркетах типу Lawrence і т д. І головне завжди нюхайте:) не бійтесь попросити прям продавця, вони не відмовлять.
-
А, ну і ше. Тут є перевірки в закладах харчування - але вони дуже примітивні. Типу сіточки на голові і робочий умивальник - і норм. Манікюр і кольца!!! Дозволяють!!! При приготуванні, це шок взагалі:) А так шоб серйозно перевірили - то треба шоб хтось отравився і звернувся до спец організації і вони питають ту людину шо вона їла і шо купляла і просто відправляють в магазини recall і знімають ту партію продукту з продажу. Магазину за це нічого:))) Але дивлячись на ті банкети і грязні руки і умови на кухні які я колись обслуговувала то людей не так легко отруїти🤪