(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Згадав - на алко знижка не діє. І на десерти не всюди діяла.
-
З монреальскої групи скрін Я потім заходила, хотіла почитати коментарі, але на диво вони були усі співчуваючі та по ділу
-
Ну маючи дві машини та будинок це таке собі жебракування, враховуючи що це Монреаль і транспорт тут ходить, мінімум одну можна здихатись було б. Але якщо вони цього не зробили, напевно мають якісь вагомі причини
-
Краще хай так ніж бігати вбивати українців
-
У мене в твітері ще є чувак з варіаблом, короче каже що платежі по відсоткам перевищіли щомісячний платіж і тепер сумуються до боргу, а термін іпотекі вже пише йому 80 років
-
Причому. Це повідомлення старе, я просто його чоловіку скрінила і витягла з інстаграм хісторі. Задовго до підняття ставок. Цікаво що з ними зараз Подивилась: ні це вересень 2022, тобто ставки вже повзли
-
Ха, ми так раз в Римі забукали через трип адвайзер, прийшли, а воні такі: шо? Тріпадвайзер букінг? Ого дивись Маріо, ці люди скористувались тим букінгом! Короче ми перші в їх історії таке зробили, вони ту бронь проїбали звісно) але нам доставили столик на терасі і було норм
-
Я не думаю що 7% допустять, хоча з іншого боку хз, вона зараз 5.5 чи скільки там. Не так і багато лишилось