(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Залишиться напівгнилий роздрвбаний рв з мілйоном міль пробігу?)))
-
Just buy a house
-
Чувакі, все дуже просто. Треба заробляти багато бабла, бажано рімоут і хоча б півляма в рік. Тоді і моргадж легко сплатити, і рв купити, одне іншому не заважає Просто перестаньте бути бідними))
-
Ну вот в таком варианте рв вообще супер
-
А если собрался пару лет потусить в Канаде, то отличный вариант
-
Сначала бы дом брал
-
Залежить від того що ти хочеш отримати. Я пам‘ятаю була родина яка все продала і купила яхту і вони на ній кочували по світу пару років, діти молодшого шкільного віку, вчились попідручниках, здавали вчителю в портах онлайн. Українці. Насправді це непогане дитинство, це точно має бути весело, якщо є брат-сестра чи друзі(чи якщо ти дорослий і вони не потрібні)
-
Я бы не стал брать РВ если бы решил насовсем в стране оставаться
-
На 5 людей: 0.75л молока, три яйця, жменю цукру(грам 150 може, як ви любите) Оливкова олія щедро(може теж грам 150), трохи солі Борошна скільки візьме, до консистенції густої сметани. Розмішуєте так щоб не було комочків(я фігачу блендером погружним) 10-15хв даєте постояти Далі теплуватою водою розводите до консистенції питного йогурту. Має бути таке, щоб 1 черпак легко розлився по сковородці, ну короче це на око треба, хтось любить товстіші, хтось тонші Сковорідку я змащую рослинною олією силіконовою кисточкою чи шматочком сала
-
Даже если 2к в месяц, то за два года 50 накапает)