(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В гуглі забанило людей? Ти коли їдеш кудись - ти дізнаєшся якусь інфу, як і куди проїхати, скільки воно коштує… А тут люди «треба хата бо ми прилітаємо». Вже рік пройшов війни і Канада не перший день приймає українців.
-
Не все можна нагуглити. Я перевіряла всю інфу про Оттаву, але чи могла знати що парадів, святкувань та навіть Рідо каналу цього року не буде? Хоча ковід давно пішов і в усіх інших містах життя вернулося до норми. Або що в емердженсі черги по 20 годин?
-
Я впевнений на цьому сайті буде написано про усі івенти і їх відміну. Але було би бажання та час це робити… ottawatourism.ca/en/event-calendar
-
Так, в Ванкувер треба сім'єю )
-
Тобто можливо переїду десь з цієї хати, але залишуся в Оттаві чи поблизу
-
В мене контракт до липня на житло, раніше точно нікуди не поїду. Далі планую лишатися в Онтаріо до отримання ПР - їхати десь в інші міста немає сенсу, там ще гірше село, а Торонто чи Ванкувер на 1 зарплату то самогубство.
-
Ти таки плануєш там лишатися? Ти наче в ДТ ?
-
Jewish comedy fest) прикольно
-
Нє, вони писали що все відновлюють. Але потім обісралися в половині випадків.
-
Воно ж дешево не просто так. Он хемільтон, Лондон, садберрі, тендер бей, віндзор дешеві, але я щось не бачу черги бажаючих
-
Я дивлюся стає все важче і важче знайти місто де було б реально дешево (відносно Торонто) знімати, або купити житло в Канаді.
-
Але канадські акції мають значно нижчу ставку податків
-
Атмосфера #Berlin
-
А мені нормальні людина в черзі попалися, хоч і довго треба було стояти на холоді :( Саме більше виморажували люди котрі з залу викрикували назви пісень щоб він зіграв. Наче не концерт а в кафешку прийшли. А в загалі було дуже круто. Юра з донатом в $8.5к став зіркою виступу :)
-
Юра просто розрив 🥰🥰🥰 Якість звуку для такого концерту просто супер
-
Багато наших прапорів, в Лісабоні не бачив такого
-
Бачив коли вдвох їдуть на самокаті, але щоб тройнічьок - вперше )
-
Always has been)
-
Поки що в Калгарі відносно дешево купити
-
"треба хата бо ми прилітаємо" це одне. Інакше що людина для прикладу наводить вікторію, що там далі від великого міста і можливо буде легше знайти житло, так нє це ж треба якось дізнатись що там "лучшій клімат в Канаді")0)) Снобізм чистої води, захищати тут немає чого. Багато що можна знайти в інтернеті, але перепитати у людей краще, особливо які мають досвід. Ти сам так ніразу робив?
23 Jan 2023, 01:02
207934/634595
23 minutes ago