(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Нифіга собі) Ну це круто, але так, старість прийшла, замість скейту/лонгу треба візок вже(
-
Доброго дня! Маю питання про водійські права, напишу тут якшо можна: в мене пластикові старого зразка без дати закінчення (колись такі видавали, в 2008). Я читала що це може бути проблемою і що не зарахують стаж водіння якшо такі права. Локація - Торонто, знаю що треба здавати (теорію та практику). От турбує чи хтось мав таку практику і як вирішилося. Дякую!
-
Нифіга собі, залишився ще Тоні Хоук і Кріс Коул, і все, можно вмирати, або хто там ще з скейтерів-селебріті є, які подобаються)
-
@sdwvit можеш будь-ласка перепінити з оголошень сюди, бо це вже 10 людина, яка знайти не може
-
Наша Linkedin група: t.me/uaitincanada/97955 Linkedin networking: docs.google.com/spreadsheets/d/1Gg8bcZMF4gJHi3e4LpWEJMfGsiJTmCp6vXJQk-sYRsI/edit?usp=sharing (додавайте посилання на свій лінкедін і кидайте реквести кільком людям зі списку)
-
Но рік то я в Оттаві прожив)
-
На нас суділи з нижнього поверху накатали заяву, бо сусіди індуси громко танцювали, і на 16 поверсі якийсь говнюк не зацинив дверь на балкон, і із-за сильного вітру вона хєрачила по металичній ограді балкона на весь район. І чутно як сусід чхає, вже задовбався казати bless you
-
Добрий день)
-
На рівні автоматизації тасок і розуміння помилок. Наприклад чого юніт тест не пройшов, чи чого баш скріпт наприклад не відпрацював таймаут, ну і дефолтне - цикли, массиви, варіейблс etc. Але то ок для стартапу та Зенімаксу було. В амазон коли мав співбесіду, мене дрочили за алгоси, я завалив) Зазвичай якщо не брати фаанги, то тут цікавить ваш досвід з клаудом, ІаС, лінухом і іншими штуками, від сесуріту і до оркестрації. Ще часто і систем дизайн питають, але залежить від компанії, може бути щось накшталт веб сервера і блу-грін деплоя і до мультіплеерной гри.