(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Пиши рецепт на миллион “как стать руснёй или причасными чтобы тебя выкинули из Украины”
-
Согласен херню сморозил Сначала их всех через фильтрационные лагеря нужно было б прогнать, с контр пропагандой минимум с месяц по 8 часов в день и потом на рашку отправлять уже вылеченных, гляди и там кое кому глаза откроют
-
Підкажіть будь ласка яка у вас провінція? І біометрія була у списку документів, чи запросили додатково? Та біометрія яку ми здавали для візи/ворк перміт я так розумію не підходить?
-
Я тобі допоможу
-
Дякую, за відповідь. Я за саму здачу не переживаю, тільки за черги, що попасти на здачу)))
-
Я йшов з онтарійським PNP через ЕЕ. Запит на біометрію аутлендерам приходить вже після AOR в ЕЕ. Підозрюю, що інлендерам такий запит не приходить, бо Канада вже має вашу біометрику. Можливо інлендери скажуть точніше. Додам ще, що процес здачі біометрики для ПР був такий самий як і для куаєт. Тому не бачу причин переживати, навіть якщо потрібно буде здати ще раз)
-
Многим это подойдёт скорее всего
-
Вздовж кордонів буде поза
-
Фронт сейчас где-то за Украиной уже?
-
-
Викинути можуть ще й в зону між фронтами
-
Та русню хер заставишь работать у них руки с одного места, как с уйгурами не получится
-
Пусть. Хочу посмотреть на это
-
Потім з обох боків будуть стріляти
-
і якщо я праивльно зрозумів, що я зобовʼязан показати доходи з Україні за 2022 (до того як приїхав у Канаду). І заплатити в Канаді налоги на ці доходи. А налоги, які я заплатив в Україні відмінусуютья від мого платежу налогів тут. В вебінарі аргументували це тим що в Украхні - 18% а тут 15%. Типу це навіть вигідніше. Але ж в нас в Україні було 5% =) Тобто, якщо подати доходи, які були до Канади в Україні, сам собі робиш заплати на ці доході Канадійскі налогі за мінусом 6,5% (5+ 1,5 воєнного збору).