(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Потім з обох боків будуть стріляти
-
і якщо я праивльно зрозумів, що я зобовʼязан показати доходи з Україні за 2022 (до того як приїхав у Канаду). І заплатити в Канаді налоги на ці доходи. А налоги, які я заплатив в Україні відмінусуютья від мого платежу налогів тут. В вебінарі аргументували це тим що в Украхні - 18% а тут 15%. Типу це навіть вигідніше. Але ж в нас в Україні було 5% =) Тобто, якщо подати доходи, які були до Канади в Україні, сам собі робиш заплати на ці доході Канадійскі налогі за мінусом 6,5% (5+ 1,5 воєнного збору).
-
Но мб меня поправят
-
Как я понял человек спрашивал нужно ли показывать/платить в Канаде налоги с дохода ФОП полученного до переезда в Канаду.
-
На бумаге конечно оно все могло быть и красиво Но как показала практика они мастера на демонтаж, отправлять бы их аварийные постройки сносить разбирать что-то 🤔 Но под контролем жестким, а то без контроле будет как в Мариуполе
-
> показати доходи з Україні Показать доходы из Украины Канаде.
-
> що я зобовʼязан показати доходи з Україні за 2022 (до того як приїхав у Канаду). > І заплатити в Канаді налоги на ці доходи. Показать должен(тут некоторые говорят что не должен, но пруфов не дают), платить не должен.