(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Потім з обох боків будуть стріляти
-
теж відчуваю якусь тривогу з того приводу…
-
і якщо я праивльно зрозумів, що я зобовʼязан показати доходи з Україні за 2022 (до того як приїхав у Канаду). І заплатити в Канаді налоги на ці доходи. А налоги, які я заплатив в Україні відмінусуютья від мого платежу налогів тут. В вебінарі аргументували це тим що в Украхні - 18% а тут 15%. Типу це навіть вигідніше. Але ж в нас в Україні було 5% =) Тобто, якщо подати доходи, які були до Канади в Україні, сам собі робиш заплати на ці доході Канадійскі налогі за мінусом 6,5% (5+ 1,5 воєнного збору).
-
Я мабуть не буду. Боюся. Ще скажуть що їм потрібна довідка з печаткою від Канади про сплату податків, і попросять 40% від канадського доходу оплатити якщо її немає.
-
Но мб меня поправят
-
Хм? Извиняюсь, значит неправильно поняла вопрос.
-
Как я понял человек спрашивал нужно ли показывать/платить в Канаде налоги с дохода ФОП полученного до переезда в Канаду.
-
В Канаде проще, отчитался, заплатил и молодец
-
На бумаге конечно оно все могло быть и красиво Но как показала практика они мастера на демонтаж, отправлять бы их аварийные постройки сносить разбирать что-то 🤔 Но под контролем жестким, а то без контроле будет как в Мариуполе
-
Не, наоборот. Показать доход из Канады Украине.
-
> показати доходи з Україні Показать доходы из Украины Канаде.
-
Показать страшно. Знаю я Украину, уже пришлось один раз отчитываться за иностранный инвестиционный доход
-
Легко, в совке гребли 5 летку за 3 года
-
Дякую)) я теж. Оттава це болото, але красиве. Розподіляла просто - все заплатила в Україні, потім зарепортила в Канаді частину, яку отримала після перетину кордону.
-
> що я зобовʼязан показати доходи з Україні за 2022 (до того як приїхав у Канаду). > І заплатити в Канаді налоги на ці доходи. Показать должен(тут некоторые говорят что не должен, но пруфов не дают), платить не должен.
-
от в мене нема в цьому впевнонності, буду шукати тут бухгалтера, питати
-
Я хз чи можна не показувати
-
По першому - ти показуєш все за рік, але платиш лише з того що отримав на території Канади.
-
Оце 2 жесть.
-
два питання: - чи треба Канаді показувати доходи до Канади в Україні - чи треба Украіні показувати доходи в Канаді (коли вже тут їх почав отримувати). На українский фоп не отримував
23 Jan 2023, 01:02
208645/633637
8 minutes ago