(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Не, наоборот. Показать доход из Канады Украине.
-
> показати доходи з Україні Показать доходы из Украины Канаде.
-
Показать страшно. Знаю я Украину, уже пришлось один раз отчитываться за иностранный инвестиционный доход
-
Легко, в совке гребли 5 летку за 3 года
-
Дякую)) я теж. Оттава це болото, але красиве. Розподіляла просто - все заплатила в Україні, потім зарепортила в Канаді частину, яку отримала після перетину кордону.
-
> що я зобовʼязан показати доходи з Україні за 2022 (до того як приїхав у Канаду). > І заплатити в Канаді налоги на ці доходи. Показать должен(тут некоторые говорят что не должен, но пруфов не дают), платить не должен.
-
от в мене нема в цьому впевнонності, буду шукати тут бухгалтера, питати
-
Я хз чи можна не показувати
-
По першому - ти показуєш все за рік, але платиш лише з того що отримав на території Канади.
-
Оце 2 жесть.
-
два питання: - чи треба Канаді показувати доходи до Канади в Україні - чи треба Украіні показувати доходи в Канаді (коли вже тут їх почав отримувати). На українский фоп не отримував
-
У мене поки навіть ПР немає 😢
-
В мене різниця з вирахуванням 5% та без була зовсім невелика. Заплатила наче. Принаймні бухгалтера попросила все внести.
-
Украина может что угодно хотеть. Главно до паспорта дотянуть тут
-
тобто заплатила на ту суму, яку вже отримала в Канаді :і в Україні і в Канаді?…
-
Ну звісно ж треба))) з оплати після перетину кордону
-
Украина считает налоговыми резидентами всех с открытым ФОПом и хочет отчёт о доходах в Канаде. Даже не связанных с ФОП. Но это очень стрёмно. Пока не знаю как поступлю.
-
хотілось би точно розуміти що НЕ треба платити з них податки))) бо може бути боляче
-
Сьогодні хотіла відкрити рахунок в HSBC, щоб встигнути купити GIC з 5,1% рейтом. Вони для сейвінг акаунту захотіли кредит чек. Так я і залишилася без GIC.
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/forms-publications/publications/t4055/t4055-newcomers-canada.html#P166_11212
23 Jan 2023, 01:02
208654/633133
2 minutes ago