(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Привіт всім, можливо хтось знає, цікавить пару моментів В мене права українські вже 7р стажу, уже пройшов всі процедури з отримання G Full, здав G1 з першого разу, також доступили на здачу G Full(як мені сказали повинен здати з першого разу), наче теж все вийшло. Саме питання: маючи G Full, чи можу я бути як інструктор для своєї дівчини в якої G1, або для друзів з України, які теж тут з G1, бо в правилах там сказано, що наче як потрібно мати 4р досвіду з G Full, щоб навчати? І ще одне: скільки по часу вам приходили на пошту права в пластику?
-
Так вле можна зробити віртуальну дебітові там він буде, але це все одно не рятує бо як ти правильно написав деякі речі з дебітової карти просто не продають
-
Якщо на пластику буде 4 точки поряд з класом - можна
-
Какие профиты от того чтоб ранить Дженкинс в контейнере вместо обычного приложения?
-
Собственно я подумал может нафиг этот контейнер и просто на хост его поставить
-
Подозреваю что в будущем ещё что-то такое вылезет
-
Мне нужен доступ к докеру из пайплана и я пока настраиваю доступ к докер демону хост машины из контейнера уже немного задолбался
-
Та пора уже придумывать что-то с теми, кто уже заехал
-
Ротацию?
-
Нехай інфу дадуть, скільки віїхало, по key figures приїхало 190к і 900к віз. У всіх чатіках - Канада не для нас, сорян, бай-бай. Тому може дадуть можливість в’їхати тим, хто вже отримав візи