(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Собственно я подумал может нафиг этот контейнер и просто на хост его поставить
-
Подозреваю что в будущем ещё что-то такое вылезет
-
Мне нужен доступ к докеру из пайплана и я пока настраиваю доступ к докер демону хост машины из контейнера уже немного задолбался
-
Та пора уже придумывать что-то с теми, кто уже заехал
-
Ротацию?
-
Нехай інфу дадуть, скільки віїхало, по key figures приїхало 190к і 900к віз. У всіх чатіках - Канада не для нас, сорян, бай-бай. Тому може дадуть можливість в’їхати тим, хто вже отримав візи
-
Ну тоді мб ще продлять, як з іранцями, але нащо, якщо менше 25 відсотків заїхало з тих, хто візу отримав
-
Ну цих деталей я не знаю, але в більшості люди вже не їдуть невідомо куди, бо купа «блогерів» з’явилося, де відоси щось накшталт - «повертаємось в ЕС» чи «не можу знайти роботу в Вані 3 місяці, якщо не знайду за неділю - валю в Польщу», плюс інфа по чатіках etc. Це перша хвиля була в очікуванні дива і канадської мрії,а зараз багато хто розуміє, що тут щось не то, як в фільмах і на ютубі)
-
И то 190к - это не чисто cuaet. То вроде вообще всех, кто уезжал и возвращался с ПР домой в Канаду тоже. Интересно, если в отпуск в США ездили, возможно тоже их посчитали. Я понимаю, что личный опыт не статистика, но в поле зрения семей уехавших уже назад куда-то типа в Польшу больше, чем оставшихся.
-
Ну, з плюсів - менше черга буде на ПР серед наших)