(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
В рбс такого нема:) 5.1 на юсд чи кад?
-
Привіт. Тут ще хто-небуть працює з Онтаріо на Квебек? Ви очікуєте такс ресурн, чи ні? Потлогіці і калькуляторах в Квебеці більші податки. Але моя CPA каже, що порахувала в програмі і в неї вийшло, шо я в Онтаріо ше маю дофіга доплатити 0.о десь так 7-9% річної зп
-
їм там дають додому подзвонити
-
І що? Звідки таке відношення до співвітчизників? Методи такі ж як в кацапів
-
вони не вважають нас співвіччизниками і я про них також так не сказав би вже, зато ми всі нацисти для них а щодо методів, я ж не пропоную якісь нелюдські умови чи знущання, як у русні, нехай це буде на базуі якихось навчальних центрів де цим людям буде викладатись правдива історія, потім іспити ітд це питання до речі рано чи пізно виникне і не всі люди які проживають там зараз поїдуть до рашки
-
прям купа да? ну тоді якщо їх бажання буде виїхати в інші області, то й проблем наприклад з історичним іспитом не стане а то скажіть паляниця і чий Крим якось замало на мою думку
-
Нормально ти так узагальнив. Є купа людей які проти рашки але живуть там, ще більше тих кому все одно взагалі.
-
Прям купа. Те що ти пропонуєш протирічить Конституції
-
у них по 3 паспорти, конституції якої країни вони підпорядковуються?
-
В мене до речі МБП про 2018 року на і7 з 32 оперативи і 1тб ссд валяється в гарному стані. Якщо цікаво- можем обговорити.
-
Тільки не в індусів і пакистанців-арабів і тд) бо воно або покоцане і брудне буде або спробують намахати
-
На території України - українській
-
ну паспорта действуют же, которые выдавали до 2016 , их менять не обязательно было
-
Ноль. Зачем украинцу паспорт, ид-карточки хватит.
-
та ні тут питання не в Херсоні з Мелитополем, а в регіонах з довготривалою окупацією
-
я короч розумію до чого ти хилиш, але тут не Канада і ця вся ліберальна штука не прокатить, в таких питаннях треба радикальні рішення
-
Поки не взяв в руки зброю проти України і не чинив те зо заборонено - жертва, а не сєпар. Давай розкажи які сепари в Херсоні чи Мелітополі