(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Доречі туди часто прилітає
-
Сьогодні в Констахє у нас.
-
звісно) І доречі маю фан сторі щодо російськомовності, я ж з Донецька, у 2003-5 році у нас був на весь донецьк рівно один чувак який розмовляв українською, ми всі були певні що він просто вийобувався(ну тобто це так і було, та все одно його все місто знало як “а, це отой що українською розмовляє”)
-
Просто акция была. У других - меньше. Бабла набрали и хватит пока.
-
О а чого це вони знижують, прайм пішов вниз чи шо?
-
На роботі в нас були україномовні хлопці, сусіди були україномовні. Це про Севастополь
-
різке зростання україномовного донецька 🙂
-
A long time ago in a galaxy far, far away... 😄
-
Не один. В ті часи гуляв з компаніє де було пара дівчат та ще один хлопчина україномовні
-
я в Криму чула живу українську тільки від вчительки укр мови та укр літ, яка приїхала звідкись з іншої області до нас) потім дуже здивувалась, коли почула як вона на якійсь перерві з іншою вчителькою говорила російською, бо з нами тільки українською (дуже їй за це дякую)
-
я не знала що ти теж звідти, доречі
-
Я в то время в околоунивере был, у нас было больше людей которые разговаривали на украинском.
-
та ну, як це)
-
не маю що на це відповісти) напевно був не один. Але на той час я не знала більше нікого такого
-
Не згоден. Бувають маршрути з приколами про котрі гарно знати заздалегідь
-
Нема сенсу запамʼятовувати маршрут, краще їхати очима знаючи основний "фреймворк" їзди що подобається інструкторові