(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Crimea ☺️
-
Ontario
-
London is the capital of __.
-
Listening 8.5 Reading 9.0 Writing 7.0 Speaking 7.5
-
Да не будут никого возвращать. Сейчас не особо держат же.
-
Ну мені на роботі казали, що я можу обрати відсоток який я відкладаю і такий самий компанія буде додавати, і ліміт до якого можна це робити. ну і розповідали про стратегії інвестування. Чи можливо взагалі без стратегії інвестування - не памʼятаю. Важливо зауважити, що треба відривати RRSP в компаніі, яка пропунує робота. Бо не буде додаткових (дармових) коштів від компанії на rrsp. А то я ледве не відрив сам собі rrsp у своєму банку.
-
Можно просто не їздити на метро) Патріотом круто бути з ПР чи паспортом, сидячи в Торонто. Чого ж тоді більшість хоче ПР, а не повернення після війни?
-
На весах: 1) граждани без дома, которые хотят спокойствия и статуса в стране, которой они остановились, и большинство все делает для того, что бы остатться в той или инной стране 2) Война в стране, и немного не до тех, кто уехал И в то же время, что бы не потерять первых, можно просто блокать программы, нц мне кажется это просто логичным, если на бумагах нет статуса военного и никто не может получить беженство – зачем упрощать?