(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Тільки якшо ви власник квартири в Україні, то як мінімум +4 роки ви не зможете заюзати rrsp як перший внесок, якшо я не помиляюся. Тому тре зважити всі +- в такому випадку, так, як більший rrsp - меньше відкладати в даунпеймент в найближчі роки. Хоча тре дивитися чи є штрафи за швидше зняття rrsp. П. С. То не фінансова порада... )
-
ЕЕ, пнп, что больше нравится, что подходит
-
Только что была схожая ситуация, вопрос "зачем вы покинули свое место работы" я понял как почему вы выбрали нас" и начал задорно отвечать 😄
-
Вітаю, спільнота!) Є питання до вас. Останнім часом, бачу, що більшість вакансій на FE developer явно вимагають портфоліо, пишуть про це прямо в реквайрментах. Ось одне з таких: • A strong portfolio comprised of projects which demonstrate strategic, creative, and user centered design solutions to complex software problems Я 8 років працював в корпораціях, в яких мав корпоративні email та, звісно, приватні репозіторій, а більшість проектів - це платні комерційні сервіси. Тобто виходить, що згідно NDA я не можу показувати код, а щоб дати можливість потенційним работодавцям побачити самі проекти - треба купляти ці продукти. На вашу думку, що б ви порекомендували в якості портфоліо в такому випадку? Що мені приходить в голову це наступне: - на своєму гітхабі викладати якісь пет-проекти, які роблю сам. Справа в тому, що по складності та ціковості вони ні в яке порівняння з комерційними не йдуть - на співбесідах кидати лінки на сайти компаній, які пропонують купити продукти, в розробці яких я брав участь. Звучить якось не дуже надійно Може є в вас такі успішні кейси чи думки?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/end-dates.html Появился апдейт на оф сайте
-
был собес сегодня с hr 10 минут два вопроса которые не ожидал это 1) как долго ищете работу( мой англ не айс поэтому я перевел верно, но логмчески предроложил ято я не правильно понял ее и отвеил на другой вопрос) 2) о судимости, я запнулся секунд 5 промолчал после понял что речь о судимости сказал что нету что то мне подсказывает что триггеры тут все говорят о том что мне не перезвонят😁
-
До 15 июля 2023 надо податься на программу, иначе все Дальше - только для тех кто в Канаде
-
• Last day to extend or change your temporary status in Canada under CUAET ◦ Those in Canada with a visa under CUAET have until March 31, 2024, to apply to extend or change their temporary status in Canada through the special measures. ◦ Application fees will continue to be waived. • Last day to travel to Canada with a visa issued under CUAET ◦ Those with a visa under CUAET have until March 31, 2024, to travel to Canada under the special measures. 31.03.2024
-
Удалил фигню шо написал