(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я уже писал Lmia = оценка ринка труда от канадского правительства на найм сотрудника из другой страны Компания этим занимается, не ты
-
Я в Альберті
-
Я впервые увидел 1.6, поздний
-
На основании лмиа могут выдать вп, но не обязательно его нужно получать Можешь спросить у своей компании или они могут саппортить тебя
-
Роботодавець може це зробити якщо він зацікавлений у вас. Так, це якби жест доброї волі, але це можуть зробити. У вересні знатимемо
-
Чому ніхто не задається питанням про те що після війни не буде роботи в Україні для всіх хто захоче повернутись? Що станеться зі світовою економікою в перспективі рік, два, три роки? Скільки буде нових клієнтів у аутсорсерів? Скільки ще людей скоротить FAANG за наступний рік і як це вплине на українську ІТ-індустрію? Що буде якщо українська ІТ-індустрія втратить 50% галузі? Що буде якщо завтра почнуть давити ФОП-ів? Що буде, якщо наприкінці йобнуть по АЕС або ТЕЦ? Що буде з тими, чий дім став руїнами? Що буде з тими, хто з Маріуполя або Бахмуту? Що буде з тими, хто потребує психологічної допомоги, яка у нас не розвинена і легше відправити людей в психіатрію і дати 100к, ніж займатися ними? Що буде з політотою, яка собі навіть зараз п**дить гроші? Що буде з ринком нерухомості? Що буде через 10-20 років, коли рашка захоче повторити? Країна для людей, а не навпаки
-
Писали, что некоторым и раньше выдавали новый на 3 года :)
-
На интервью у меня каждый раз спрашивали или нужен саппорт с легализацией - можно ответить что нет, но если компания может помочь - будет плюсом, и как)