(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
spaceplace.nasa.gov/seasons/en/
-
Підкажіть де свій кредитскор можна дивитись нарешті доїхала до мене кредитка і я зробив пару транзакцій :)
-
Тоже так работал некоторое время. Отвратительный график. Скорейшего нахождения работы в правильной таймзоне.
-
borrowell, creditkarma. Но банки чаще всего отправляют информацию не о каждой транзакции, а о стейтменте в конце расчётного периода.
-
О так, пройшла це, півроку так «жила». То капец. Тримайтесь
-
звучить як знущання_
-
Всім привіт, а ніхто не зіштовхувався що коли налаштовуєш автопей для фрідом мобайла на дебютну картку, сібс деклайнить авторизацію карти без якого небудь різону. Це може бути проблема в тому що карта дебетна, а не кредитна. Чи мені краще відразу до кастомер саппорту звертатись?
-
Чего так мало мяса в такую большую лепешку
-
Та норм, на вихідних годинник переведуть будемо о 2 починати) ми просто з Джет лагу не виходимо, от пів року, як Олександра, не знаю чи протягну, але сподіваюсь не доведеться) Я ще хвилююсь щоб сусідів не розбудити бо у нас в апартментах підлога дерев'яна
-
Йой це взагалі треш я тоді нити не буду :)
-
Я зараз так працюю і це дуже напряжно о 4:30 вставати працювати з 5 до 14 і потім ще по співбесідах ходити і аплаітись постійно щось трекати
-
Осуждаю міністра міграції Канади за відсутність ПР для куает, але який в цьому сенс