(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Чего так мало мяса в такую большую лепешку
-
Та норм, на вихідних годинник переведуть будемо о 2 починати) ми просто з Джет лагу не виходимо, от пів року, як Олександра, не знаю чи протягну, але сподіваюсь не доведеться) Я ще хвилююсь щоб сусідів не розбудити бо у нас в апартментах підлога дерев'яна
-
Йой це взагалі треш я тоді нити не буду :)
-
Я зараз так працюю і це дуже напряжно о 4:30 вставати працювати з 5 до 14 і потім ще по співбесідах ходити і аплаітись постійно щось трекати
-
Осуждаю міністра міграції Канади за відсутність ПР для куает, але який в цьому сенс
-
Привіт, може хтось знає когось хто б міг здати кімнату в Торонто або може прийняти (оплачу звісно) мене з 29.03 або 1 квітня бажано біля метро або в центрі. Порядна, охайна, тиха і в міру весела, не шумна, працюю на укр компанію дизайнером, але планую шукати місцеву роботу будь-де. Хто знає людей або хто собі шукає буду вдячна за відповідь. Бюджет до 1200 сад бажано з комунальними Без кредитної історії
-
Консультувався на рахунок того. Мені сказали, шо можна два, якщо два валідні. Але зазвичай закритий з LMIA має обмеження на локацію і роботодавця. В мене після відкритого дешо змінилося, то юрист сказав шо все, не можу використати старе лміа з старим вп для ее...
-
В том то и дело, что у меня ничего не менялось, только овп появился)
-
теж цікаво, підтримую)
-
Всім привіт) Питання для тих - хто сдав CBAP🚀 Порадьте будь-ласка курси для 35 hours of CBAP Professional development? В ідеалі - англійські, не українською\російською мовою Або може знайомі у когось сдавали?
-
так, завтра запрошують на технічне в MNP, хтось там був? ще раз спитаю :) бо дуже треба туди пройти щоб на PR податись :)