(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Привіт, може хтось знає когось хто б міг здати кімнату в Торонто або може прийняти (оплачу звісно) мене з 29.03 або 1 квітня бажано біля метро або в центрі. Порядна, охайна, тиха і в міру весела, не шумна, працюю на укр компанію дизайнером, але планую шукати місцеву роботу будь-де. Хто знає людей або хто собі шукає буду вдячна за відповідь. Бюджет до 1200 сад бажано з комунальними Без кредитної історії
-
Консультувався на рахунок того. Мені сказали, шо можна два, якщо два валідні. Але зазвичай закритий з LMIA має обмеження на локацію і роботодавця. В мене після відкритого дешо змінилося, то юрист сказав шо все, не можу використати старе лміа з старим вп для ее...
-
В том то и дело, что у меня ничего не менялось, только овп появился)
-
теж цікаво, підтримую)
-
Всім привіт) Питання для тих - хто сдав CBAP🚀 Порадьте будь-ласка курси для 35 hours of CBAP Professional development? В ідеалі - англійські, не українською\російською мовою Або може знайомі у когось сдавали?
-
так, завтра запрошують на технічне в MNP, хтось там був? ще раз спитаю :) бо дуже треба туди пройти щоб на PR податись :)
-
Для ПР потрібен досвід в канадській компанії, якщо то США, то можно працювати через прокладку. Але в більшості випадків там є умови, щоб команії було більше 2-5 років, вони мали певне ревен‘ю, мали канадських співробітників etc
-
А тут так не пишуть 😅
-
Доброго дня! Я ще не дуже розібрався з різними програмами PR, тому таке питання - якщо компанія з США відкриває вакансію з ремоутом у Канаді, чи можна буде з досвідом роботи на такій позиції подаватись на PR в майбутньому чи потрібен досвід виключно в канадській компанії?
-
Ще таке питання, для матчінгу rrsp, компанія вимагає оформити dpsp, що це за звір в двох словах? Гуглив, не дуже зрозумів, які мінуси для мене?
-
www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/crs-tool.asp
-
Тобто dpsp це якраз і є той матчинг?
-
Залежить від компанії. В нас наприклад не можна знімати звідти поки працюєш в компанії або до пенсії і якщо пропрацювати менше року, то dpsp (тобто матчінг) забирають
-
Дякую