(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А знаєте, може я не правий
-
А в офері і контракті яка компанія вказана і який офіс?
-
ну вот такой момент, если есть компания, зареганая в BC - и у нее допустим есть офисы в торонто и калгари я как бы в торонто, работаю здесь, налоги само собой плачу здесь, но лигал ентити на которую я работую, формально - она в Ванкувере. интересно в таком случае мой работодатель BC-шный или Онтарийский )))
-
Так то вимоги до компанії
-
странно. ну за то что податься на bc думаю никто не побьет)) лишним не будет попробую поспрашивать работодателя, могут или нет... я просто давно спрашивал за ontario pnp, они ответили -- НЕТ потому что program requires a business premise in Ontario (to attain a business license).
-
Може комусь буде корисно. Спілкувався з імміграційним консультантом щодо мого випадку, і виходить що EE то єдиний варіант. Ні BC PNP tech ні OINP tech не підходить бо треба щоб і компанія, і твоє місце проживання були в тій самій провінції. Плюс після року життя в BC переїхати в ON і податися теж не найкраща ідея бо ти мовляв вже доволі довго жив в іншій провінції і треба доводити що ти реально будеш жити в ON (не те щоб це неможливо зробити 1y lease/gym membership/etc. але все одно такий кейс буде скоріш за все сприйматися підозріло). Тому або EE або знайти підходящого роботодавця з BC і податися на BC PNP tech.
-
Это не законно, бтв
-
А, там вже на реддіт скинули