(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А в офері і контракті яка компанія вказана і який офіс?
-
ну вот такой момент, если есть компания, зареганая в BC - и у нее допустим есть офисы в торонто и калгари я как бы в торонто, работаю здесь, налоги само собой плачу здесь, но лигал ентити на которую я работую, формально - она в Ванкувере. интересно в таком случае мой работодатель BC-шный или Онтарийский )))
-
Так то вимоги до компанії
-
странно. ну за то что податься на bc думаю никто не побьет)) лишним не будет попробую поспрашивать работодателя, могут или нет... я просто давно спрашивал за ontario pnp, они ответили -- НЕТ потому что program requires a business premise in Ontario (to attain a business license).
-
Може комусь буде корисно. Спілкувався з імміграційним консультантом щодо мого випадку, і виходить що EE то єдиний варіант. Ні BC PNP tech ні OINP tech не підходить бо треба щоб і компанія, і твоє місце проживання були в тій самій провінції. Плюс після року життя в BC переїхати в ON і податися теж не найкраща ідея бо ти мовляв вже доволі довго жив в іншій провінції і треба доводити що ти реально будеш жити в ON (не те щоб це неможливо зробити 1y lease/gym membership/etc. але все одно такий кейс буде скоріш за все сприйматися підозріло). Тому або EE або знайти підходящого роботодавця з BC і податися на BC PNP tech.
-
Это не законно, бтв
-
А, там вже на реддіт скинули
-
Your employer must be established, and have a physical presence, in B.C. For the purposes of the BC PNP, this means that your employer has an ongoing fixed place of business in B.C., such as an office, where employees can physically report to work on a regular basis.
-
Ну разве что так