(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Тому на початок квітня 22 року в Канаді було відкрито більше мільйона вакансій?)
-
То був сарказм. А сарказм така річ, на яку краще не відповідати, на то він і сарказм. Звісно ніхто не дасть халявний ПР чисто за те що ми з України
-
В мене кілька друзів на будовах тут працюють. Є різні блоги з нашими іммігрантами, які працюють на будові. Так що мігранти не тільки живуть десь, вони ще і будують то житло, щоб його було більше :) А в пресі чогось тільки кіпішують про то, шо ціна підніметься)
-
Звідки от це «не відповідає притоку іммігрантів» береться?
-
От того, что наши кирпичи будут ложить на существующих стройках – жилья для всех больше не будет. Наших на стройках ровно столько, сколько предлагает рабочих поозиций рынок. Это не как в Одессе – захотел и построил новый дом, тут планы на целые года, и что-то пора бы их обновить, а то не соотвествуют притоку иммигрантов
-
Цілком може бути, зараз безробіття занадто низьке
-
Зараз відкрито 991к. У лютому додалося 22к нових вакансій, зайнятих людей 20+ лямів. Тому я навіть хз чого вони кажуть, що все тлен
-
Так то Торонто в топ 3 4
-
Блін, сорян, я в очі долблюся
-
Багато маклерів розганяють хвилю, шо Канада буде приймати по 500 тис імігрантів на рік, а на ринку недоствтньо житла. Якшо подивитися на повідомлення, на яке я відповідав, там людина теж каже, шо ціни піднімляться. На що я і пишу, що імігранти - то не тільки ті, хто десь живе, але і ті, хто будує житло, як би там не наганяли паніку, шо житло подорожчає через імігрантів.
-
Lol Wut
-
О, прикольно. Самий високий рейтінг безробіття в Windsor-Sarnia і Кінгстон, якщо брати Онтаріо.