(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Тут є персональні менеджери?
-
Напроти) подалася на куает, хочу оцінити перспективи свої
-
напиши манагеру своєму. У мене якось було теж так, я йому написала, він каже “о, то це я тупіздень і забув разблочити”
-
Гайз, а це нормально, що у мене чек з прошлої п`ятниці зараховується? Як 17 березня на холді гроші вісять, так і сьогодні та ж сама картина. На сайті банку сказано що 4 бізнес дня, але щось вони пройшли і все ще холд
-
є. А є щось цікаве в цьому плані?)
-
треба почитати, я про сам двіж знаю, але глибини його мені невідомі. Люблю всякі такі секти, пікапери там, оці ось ранні ретайр, флай леді, кетодієтчики
-
типа сколько тебе надо накопить чтоб нормально тратить Н денег в год
-
Учитывая что ты тратишь где-то 4% от сейвингс в год
-
Целые формулы есть)
-
Да, там суммы считают как раз
-
тобто відкладаєш 50% і відкинувся у 60, відкладаєш 75 і відкинувся у 40 Але мені здається це трохи не так робе, треба не відсоток, а суму не нижче N фіглі толку відкладати 50% якщо у тебе інкам 40 якщо можна відкладати 25 при інкамі 200
-
Окей, гугл, спроба нумер два: а є хтось, хто займається С++ / Embedded? )
-
Приходится тег вручную писать, автокомплит не робе :(
-
У мене такого немає( Мій Ніцше з Монреалю, мб тому і нема
-
3️⃣9️⃣3️⃣ доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню: ситуація станом на ранок 23 березня. 🚀 За минулу добу противник завдав ракетного удару по Запоріжжю. Російські ракети влучили у житловий багатоповерховий будинок. Є загиблі і поранені серед цивільних громадян. Також ворог завдав 48 авіаційних ударів, зокрема, по цивільних об’єктах критичної інфраструктури на Житомирщині та Київщини. Окупанти використали 21 БпЛА типу Шахед-136 з Брянської області російської федерації, 16 з цих дронів збито. Внаслідок ударів ворожих БпЛА є загиблі і поранені серед цивільних громадян. Також, загарбники здійснили 75 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. 🔻 Противник продовжує вести наступальні дії на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках, на інших - обороняється. Минулої доби підрозділами Сил оборони відбито 83 ворожих атаки на східній ділянці фронту. 😵💫 рф не відмовляється від загарбницької війни, не зважаючи на численні жертви. Постійно вживає заходів для поповнення втрат живої сили. Так, в одній із військових частин, що дислокується у Південній Осетії, проводиться активна робота зі строковиками, щодо підписання ними контрактів та подальшої участі у бойових діях на території України. Встановлено, що у період з 1 по 10 березня контракт підписали понад 50 російських строковиків. Вони, не отримавши належної бойової підготовки, відправлені у Мелітополь Запорізької області. 🔷 Протягом доби українська авіація завдала удару по зенітно-ракетному комплексу противника, а також 12 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів. 🔷 Наші підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 1 пункт управління, 3 райони зосередження особового складу противника, склад боєприпасів та 1 станцію радіоелектронної боротьби ворога. ✊ Підтримуйте ЗСУ! 🙌 Наближаємо перемогу разом! 🇺🇦 Слава Україні! 🔥 Загальні бойові втрати противника з 24.02.2022 по 23.03.2023 👇
-
нужно просто переставать быть бедными, и все вот эти ваши FIRE становятся не нужны
-
Ее є У тебе в клієнт банку має бути щось таке Це чувак що мені акаунт відкривав
-
подозреваю, что на какой-то из работ нихрена не делают и только получают зп
-
В течении суток вроде писали шо должно прийти