(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
подозреваю, что на какой-то из работ нихрена не делают и только получают зп
-
В течении суток вроде писали шо должно прийти
-
я ненастоящій сіньор) але я маю такого друга. У нього є непрацююча дружина, поряд живе теща, він працює, ходить в зал ну і власне все. По дому не займається нічим, хобі нема. Тобто кількість годин в дні лімітована, як не крути. Ну хай навіть 3 години на одну роботу, це все одно 9 годин на день повної загрузки + свіч контексту
-
Воу, чекаю ITA
-
ринок досить живий, рекрутери стукають, але трохи розчарований вилкою яку тут пропонують. В більшості випадків це 90-120к для сініор розробника, що після податку виходить в ті ж гроші що були в Україні. Я вже тут пів року, досить багато рекрутерів стукає в лінкедін чи гласдор, мав чимало спілкувань з рекрутерами, але переважна більшість з них відвалюється на етапі обговорення з.п. Наразі я працюю з компанією, з якою працював в Україні, але перевівся на канадський пейрол (через корпорацію), з переведенням на US billing location, що дає конкурентну з.п. в порівнянні з місцевими.
-
Ну наприклад ти типовий сіньор і фігачиш на трьох фултаймах То якщо відкладати 75%, у 40 можна лишитись на одній :)
-
расскажешь нам лет через 13
-
Такими темпами и лмиа не надо будет
-
Date and time of round: March 23,2023 12:27:59 UTC CRS score: 484 Invitations: 7,000
-
Мб сказывается что я всего 2 года в айти))
-
Вообще слабо представляю как можно прекратить работать, если работа нравится
-
оооо чуваки БАЛ УПАВ 484
-
ну от да, а тепер уяви три таких. Воно наче і легко але все одно, мені здається довго так не протянеш. Може там рік два, на даунпеймент нафармити, але на постоянці можна згоріти нах
-
А скільки тобі потрібно для «комфортної пенсії»? Це буде менш ніж ти зараз витрачаєш, бо робота сама створює певні витрати
-
Думаю в этом дело все таки)
-
я автомейшн куа, но вот последней таской брал написать компонент отдельный который через эндпоинты с S3 взаимодействует Типикал дев таска, но это прям новое для меня было