(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
але я чесно не знаю, шо як у казуалках, наприклад. або в гемблінгу та тому, що там зовсім поряд
-
Привіт гайз. Чи є тут такі що закінчували школу Портного?
-
Це дуже сильно залежить від студії. Геймдев різний буває) Зп в якомусь PTW або в keywords - одні, але то галєри, в Зенімаксі - інше. Студії невеликі теж недалеко по зп пішли, зараз реально ринок геймдеву трохи фіговий, але якщо є ентузіазм і бажання, то чому б ні.
-
Взагалі я б однозначно рекомендувала спробувати, але, мабуть, це треба любити)
-
Треба йти за кон‘яком)
-
1:2 цукор з сіллю. Солі більше звісно. Додати паприку, все це перемішати і в ньому обваляти шматочки лосося, потім скласти їх в кострулю, кинути 2-3 штучки гвоздики. Капнути пару капель міцого алкоголю. Потім покласти тарілку і зверху притиснути чимось. Щоб риба була під пресом. Так витримати 1 добу. Відкрити спробувати - якщо все ок то далі запакувати порційно і в морозилку. Кількість солі в грамах до маси риби не кажу. Зазвичай просто обвалюю шматочки. Виходить тесь 4 столові ложки солі та 2 цукру на великого лосося.
-
Але іноді твій проект виглядає так
-
просто якщо порівнювати галери, які пилять проекти для банків/ентерпрайза/автомотива, то після них геймдев - ніби тобі дали всі іграшкі, навіть ті, що на новий рік, і ти можеш з ними робити майже що завгодно. і усі навкруги тебе теж. але є думка, що у великих студіях більше забюрократизованості, нема свободи вибору та й взагалі ти не впливаєш на прийняття рішень
-
це мівіна код )))
-
Ооо, блупрінти
-
Я просто обвалюю лосося в солі з цедрою лимона, на 8 годин в холодильник і готово :)
-
Зараз для українців знижка і курси у портного коштують 700 доларів за 120 годин. Це дуже гарна ціна. Але питання було не в ціні. Стосовно іпаму - подивлюсь дякую
-
це називається "ми хотіли швидко зпрототипувати, але щось пішло не так" )
-
Це навіть не зовсім код, але то таке)
-
Так, там для підтвердження досвіду роботи в Канаді треба разом з T4 додавати Notice of Assessment від CRA