(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Как ты узнала?
-
Где-то всегда утро
-
Что значит “тоже”?
-
Э, это из совсем другого радужного чата
-
Согласен
-
Я тоже не много того
-
Ну вот ты опять начинаешь
-
Я ничего не заканчивал чтобы опять начинать
-
Я веб розробник з досвідом більше 6 років живу в біля Ванкувера, шукаю роботу більше 6 місяців але в мене англійська слабка, був парт тайм десь на тиждень і далі нічого, шукаю через Лінкедін та indeed!
-
Хм, ну так. Якщо по СЕС іти, як скіллед воркер. Можно навіть і без роботи, але там балів менше буде
-
То есть работа может быть и ремоут но самое главное что бы канадская компания (что бы можно было на пр подаваться) верно?
-
Чого не вийде отримати ПР, якщо буде ремоут на канадську компанію? Рік роботи і по СЕС. З приводу девопсів - я в Оттаві знайшов роботу, далі сидячі в Оттаві, знайшов в Галіфаксі, який менший за Калгарі раза в 3. Теж девопс/сре. Тому думаю знайти легко, просто треба задовбувати. Типу писати ХР напряму, просити рефи, подаватися через сайти компанії, більш таргетовано шукати. Ну або ремоут
-
Та я только начинаю начинаю ознакамливаться со всеми программами т.к. переезжать будем только в конце весны, та и бекграунда по факту коммерческого 0 за спиной, по этому самое интересное только впереди
-
Окрім Квебеку, там своя двіжуха. Працювати на Квебек можно, але з ПР там свої приколи.
-
Да, где вы физически работаете не важно(в офисе или дома). Ещё если хотите провинциальную номинацию (on pnp tech) например, то той же провинции. Сейчас кстати очень hybrid популярен, 1-3 дня в офисе в неделю
-
Спасибо)
-
Просто вони там ше пишуть зберігати чеки тих витрат
-
Хтось знає, як правильно декларувати ворк фром хоум, якщо двоє по рімоуту працюють? Там є типу хоум експенсес типу ренти і білків за світло, воду. То треба продублювати кожному з двох працюючих? Чи хто шо платив?
-
З квебеку можна працювати, але жити там і подаватись на експрес ентрі - ніт
-
Отже, після вчорашньої пресс-конференції маємо оновлені дані щодо програми CUAET: July 15, 2023 - останній день коли можна податися на CUAET з-за кордону, все як і раніше безкоштовно. March 31, 2024 - останній день, коли можна продовжити свій ВП (тільки всередині Канади), як і раніше — безкоштовно. Також це останній день коли можна приїхати до Канади за CUAET. March 31, 2025 - останній день, коли можна отримати settlement services (що б це не означало, швидше за все 3к на дорослого та 1.5к на дитину)
23 Jan 2023, 01:02
210364/633621
2 minutes ago