(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Что значит “тоже”?
-
Э, это из совсем другого радужного чата
-
Согласен
-
Я тоже не много того
-
Ну вот ты опять начинаешь
-
Я ничего не заканчивал чтобы опять начинать
-
Хм, ну так. Якщо по СЕС іти, як скіллед воркер. Можно навіть і без роботи, але там балів менше буде
-
Чого не вийде отримати ПР, якщо буде ремоут на канадську компанію? Рік роботи і по СЕС. З приводу девопсів - я в Оттаві знайшов роботу, далі сидячі в Оттаві, знайшов в Галіфаксі, який менший за Калгарі раза в 3. Теж девопс/сре. Тому думаю знайти легко, просто треба задовбувати. Типу писати ХР напряму, просити рефи, подаватися через сайти компанії, більш таргетовано шукати. Ну або ремоут
-
Окрім Квебеку, там своя двіжуха. Працювати на Квебек можно, але з ПР там свої приколи.
-
Отже, після вчорашньої пресс-конференції маємо оновлені дані щодо програми CUAET: July 15, 2023 - останній день коли можна податися на CUAET з-за кордону, все як і раніше безкоштовно. March 31, 2024 - останній день, коли можна продовжити свій ВП (тільки всередині Канади), як і раніше — безкоштовно. Також це останній день коли можна приїхати до Канади за CUAET. March 31, 2025 - останній день, коли можна отримати settlement services (що б це не означало, швидше за все 3к на дорослого та 1.5к на дитину)
-
Если я правильно понимаю , то подаваться по провинциальной программе нужно в той провинции где проработали нужное количество лет, ну и язык в зависимости от провинции. Иными словами работаешь в Квебек, значит и подаваться там и жить и французский сдавать. Если работаешь в Онтарио, соответственно жить там , сдавать английский