(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну це один з топових марвел серіалів. Хочеш скуштувати гів… Короч подивись shehulk
-
задався питанням, чи підпають наші опер ворк перміти по програмі cuaet, піл LMIA ексепшин. Загалом, у мене взагалі незрозумілі літери та числа) у дружини (вона знимала рестрікшени з перміту) - 183(6) що означає: Any conditions imposed on the initial work permit carry over into the implied status period under subsection R183(6). For example, if a person held an open work permit, they may continue working for any employer until the new work permit is issued or the application is refused. Бісить що працюю по OWP, а для джоп оферу потрібно LMIA.
-
По візітор візі на скільки ? На 14 діб?)
-
Ага )
-
Тому що в'їзд в Канаду по візі, а не вп.
-
і ще знайшов цікавинку. Навішо це писати на ворк перміті, якщо офіцер на кордоні казав що ми можеме виїзджати та повертатись
-
Та я це розумію. А що ти можеш приїхати в Канаду з ворк візою та без ворк перміту?
-
Ну просто в мене був досвід спілкування з канадськими офіцерами до Куает і я скажу , що просто віза на кордоні взагалі нічого не важить.
-
Що таке куает?
-
Canada-Ukraine authorization for emergency travel measures. Тобто те що було до вторгнення - ну ок, при чому тут те що було колись? Колись дім в Торонто можно було в ДТ взяти за 1000 баксів —- Для того щоб потрапити в Канаду - треба віза. When you arrive at the border in Canada, you’ll be given status as either a • visitor • worker, if you want to work; or • student 1. Можеш не працювати, сидіти в Канаді. Віза може бути W або V. Worker видавали з серпня. V - до. 2. ВП видається на основі того, що при реестраціі на програму вм вказували що хочете працювати, але прибули ви по візитор візі. Вжух, магія. Стаді - замість ВП отримуєте стаді перміт, 20 годин на неділю, але теж віза треба. Вжух. Вжух тут: You don’t have to pay fees for any of the below: • visitor visa • open work permit • study permit Вжух тут: Working in Canada The CUAET measures give you the option to apply for a visitor visa and an open work permit at the same time if you’re outside Canada. This work permit is fee-exempt and will let you work for most employers in Canada.