(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Всем, у кого є рахунок у закордонному банку - вы ж уже вкурсе этих нововведений? www.youtube.com/watch?v=cCDv-0GIg-w
-
На українській митниці купа.
-
Перші роки до новоприбулих немає питань. Переводиш накопичення. Тільки бажано мати якісь докази існування тих накопичень чи наявність доходів
-
як варіант, але я думаю на тих сумах можуть виникнути питання
-
Якщо знайдуть - забирають все
-
Гоняй через крипту.
-
В Канаді буде по fx +0.6%, в Україні +-1% за конвертацію
-
а яка комісія і який курс?
-
Ти в Україні за готівковий долар купляєш usdt, в Канаді виводиш через офіційний paytrie або аналоги.
-
Корупція ммм
-
Хорошая идея? Мне так не кажется, нужно было остановится на Халке. Это как сделали из Натали Портман женщину Тор (даже не знаю как это назвать, не досмотрела). Они начинают городить образы сильных женщин, но лучше бы они этого не делали, если другие женские персонажи комиксов которые можно развивать.
-
Так, це був я, мабуть. Ми прожили там майже 2.5 роки, користуючись "ковідними" подовженнями, а потім - спец подовженнями для українців. Але це Таїланд) і без всього цього там купа варіантів, як зробити довгу візу через корупцію. Є друзі, які по 12 років вже живуть
-
Щодо шкільної візи - це залежить від локації, ми жили на Самуї, там більше корупції, відповідно, більше варіантів не ходити на заняття etc. Ще є робочі, відкриваєш компанію і тп. Раніше були ще волонтерські але їх прикрили
-
"Дешева" віза коштує 17к usd на 5 років на сім'ю