(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Чорногорія на максималках
-
Preacher
-
The boys)
-
Воно трохи кроваве, але таке, зовсім трохи)
-
вивозили з європи суму більше ніж по 10 тис на дорослого, просто в аеропорту перед вильотом в канаду задекларували і все, взагалі ніяких питань не було
-
Можно сказать другая сторона того супергеройства о которой не говорит Марвел и Дс
-
О нет, это совсем не о том ) это такой анти геройский комикс
-
Щось я чим більше читаю, тим менше розумію (сорян, якщо не в ту гілку) Намагаюся зрозуміти, в яку сторону взагалі дивитися в сенсі географії (скрін www.gamedevmap.com/index.php?country=Canada&state=&city=&query=&type=Developer%20and%20Publisher ) Треба, щоб робота була і жити не за всі гроші світу, звичайно ж ))) (я + малий + собака, це комбо, ага) Хочу думок і реального досвіду Або, може, в бік геймдеву взагалі перестати дивитися і знов у кривавий ентерпрайз ?..
-
Ну і я не дивлюся в бік мобільних, не той профіль
-
Так, це скоріш відносна картинка за георозподіленням (інакше в скрін не влазить)
-
Так ви з паблішером дивитеся. Частина компаній працюють як бренчі, та ж бесєдка
-
Я ось про Альберту здивувалася. Третина від Онтаріо, половина від Квебеку, але в цілому виглядає непогано
-
#вакансія
-
Healthcare Position for Senior ReactJS Developers in Canada у Venuiti healthcare Релокейт, Канада, 5 років досвіду Hiring for Senior React Developers who arrive in Canada under the CUAET program. Job Requirements: 1. Senior ReactJS Developers 2. Excellent English 3. Must be relocating to Kitchener, Ontario Senior ReactJS Developers We are hiring for Senior React Developers who arrive in Canada under th... djinni.co/jobs/490979 Підписка: Canada
-
400+ компаній, є ремоут) Але навіть в Нью-Брусвіку є EA (прости господи) чи юбіки в Галі. Якщо кооп-дев, то хм, Оттава, там Snowed In Studios, це кейвордс, галєра. Але великі студії типу Епіків, які працюють над ААА, сидять тільки в великих містах, так(