Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. (UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
647.4k Posts 3.6k Posters 372.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1027899529T Offline
    t1027899529T Offline
    Daniel 🇺🇦🍁🇨🇦
    wrote on last edited by
    hitmarker.net/ —— Плюс краще зробити ресерч за вакансіями, в лінкеді дуже не дуже з вакансіями в Альберті для артистів.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1027899529T Offline
    t1027899529T Offline
    Daniel 🇺🇦🍁🇨🇦
    wrote on last edited by
    www.waterlooedc.ca/blog/uwaterloo-qs-rankings-2023?utm_content=242554124&utm_medium=social&utm_source=linkedin&hss_channel=lcp-10478105
    1 Reply Last reply
    0
  • t194698674T Offline
    t194698674T Offline
    Kseniya Shestakova
    wrote on last edited by
    ну це так, ага( зараз в румунії, тут десь пару тижнів вже ходжу у футболці, максимум у светрі (місцеві ні, місцевим ще прохолодно) але влітку було +35 стабильно три місяці, ще й у вересні щось таке було часто
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tigritsa
    wrote on last edited by
    около 25 тыс баксов на двоих, не сильно дешевая. Но я задумалась, да
    1 Reply Last reply
    0
  • t196064840T Offline
    t196064840T Offline
    Cucumber 🇨🇦🚜🇺🇦
    wrote on last edited by
    Как избежать наказания за убийство Норм так то)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олена
    wrote on last edited by
    Взагалі то зобов'язани. Я на оф сайті "митної служби" Словаччини та загальні митні правила ЄС читала що мають перевіряти. Але може то вибірково
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tigritsa
    wrote on last edited by
    я так не умею 🙁 все равно спасибо, что отозвались! вам нравилось?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Блін. Херня якась Коли в ТД відкривали кредитки як приїхали, то нам розказали за ту 9 в СІН і типу дали секюр... При тому що дружина працювала на той момент вже офіційно То тут дофіга вже обговорювалось, не суть. Знаємо що в CIBC проблем таких нема. І от на днях зааплаїлись на ту карту від COSTCO. (вже э 7 міс оф роботи в Канаді) І бляха таж фігня. Карту не відправляли, на гарячій лінії сказали що з 9 в СІН номері, якщо не перманент, то не дадуть... Підозрюю, що щей "уронили" кредит скор Вже місяць висить карта від Волмарта. Попросили щоб їм відправили факсом доки. Відправили - мовчать
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Ми коли приїхали, ще такої інфи не було... Принайні не обговорювалось
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ihor Skliar
    wrote on last edited by
    Ось до речі ще одна компанія на джині котра хайрить в Торонто, спілкувався з ними 3 місяці тому, отримав джоб оффер, але потім відмовився бо мав вже інший. Здалися приємними в спілкуванні і дуже лояльними до моєї не найвидатнішої Англійської. djinni.co/jobs/?company=lotusflare-2f91d
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Grzegorz Brzęczyszczykiewicz
    wrote on last edited by
    Дуже малоймовірно. Була відмова через 9, інший менеджер того ж банку апрувнув карту
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Artem K. 🇺🇦
    wrote on last edited by
    не треба було в TD відкривати кредиткі і все. якийсь RBC чи BMO/CIBC легко дают ньюкамерам кредиткі з лімітом до 2.5к, а не як TD
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Щось підозрюю що в них тут є якась єдина система і типу якщо була відмова, з вказанням причини (назвем її 9), то типу по накатаній всі починають відмовляти
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Та, да Треба в банк поїхати CIBC відкрити
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman *
    wrote on last edited by
    1. Так, на ТД жаліються. 2. Дивно, я не перший, кому CIBC відкрила Костко картку. Напевно ви недавно приїхали? Я більше року тут, то мене заапрувили. Коли тільки приїхав, в Костко був інший банк, то ті вліпили були відмову. 3. Не в тему, сорі, але бачу, шо ви відкривали багато де картку, в тому числі в Волмарт. Кажуть, шо багато кредиток - то погано, просто fyi
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Ми тут з вересня, Аплаїлись від Волмарт бо хотіли взяти в кредит дещо... Типу дружину апрувнули, дали типу чек з кодом, по якому ми могли взяти, який діяв до кінця доби. Якщо не береш в той день, то потрібно чекати вже коли карту пришлють. Наш товар в кредит лише онлайн, то ж сказали чекайте карту. Вона ж то вже апрувнута... Але карту не відправляють, просили, ще доки додаткові... Тепер мороз... Хоча карта то апрувнута. Може багато кредиток то погано, але в мене наприклад на 500$ секюр від ТД, я без роботи офіційної ще і підняти вище 730 кредіт скор не можу... Витрат явно більше ніж 500 на місять, тому мені ще одна карта явно лишньою не буде.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5544133047T Offline
    t5544133047T Offline
    Dark Knight Ghost
    wrote on last edited by
    первый сезон еще да,и вроде второй потом нудно, я где то остановилась и уже не смотрела, давно это было Так как и YOU, первый сезон еще норм, второй посмотрела перемотками 😁, третий уже даже не начинала, нудно
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Богдан
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t379434605T Offline
    t379434605T Offline
    Gwyn Bleidd 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Ееее, на це неможливо коротко відповісти :-) Авжеж сподобалось, 2.5 роки жити в 2 спальному будинку в 30 метрах від пляжу за 470 юсд на місяць у вічному літі, з усіма можливими фруктами і тп. Але були й причини, за якими ми хотіли звідти поїхати, тому, власне, й опинились в Канаді. Коротко кажучи, якби я був сам - я б лишився там. Але для маленької дитини - я б не хотів, щоб він там ріс. Ми дали йому 2.5 роки райського безтурботного дитинства, але час починати інтегруватись в суспільство, школа і все інше, а там це - складно, з низки причин
    1 Reply Last reply
    0
  • t139189834T Offline
    t139189834T Offline
    Ві тя 🇺🇦
    wrote on last edited by
    може і можна, але краще заповнити. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/ukraine-emergency-travel.html
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags