(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
1. Так, на ТД жаліються. 2. Дивно, я не перший, кому CIBC відкрила Костко картку. Напевно ви недавно приїхали? Я більше року тут, то мене заапрувили. Коли тільки приїхав, в Костко був інший банк, то ті вліпили були відмову. 3. Не в тему, сорі, але бачу, шо ви відкривали багато де картку, в тому числі в Волмарт. Кажуть, шо багато кредиток - то погано, просто fyi
-
Ми тут з вересня, Аплаїлись від Волмарт бо хотіли взяти в кредит дещо... Типу дружину апрувнули, дали типу чек з кодом, по якому ми могли взяти, який діяв до кінця доби. Якщо не береш в той день, то потрібно чекати вже коли карту пришлють. Наш товар в кредит лише онлайн, то ж сказали чекайте карту. Вона ж то вже апрувнута... Але карту не відправляють, просили, ще доки додаткові... Тепер мороз... Хоча карта то апрувнута. Може багато кредиток то погано, але в мене наприклад на 500$ секюр від ТД, я без роботи офіційної ще і підняти вище 730 кредіт скор не можу... Витрат явно більше ніж 500 на місять, тому мені ще одна карта явно лишньою не буде.
-
первый сезон еще да,и вроде второй потом нудно, я где то остановилась и уже не смотрела, давно это было Так как и YOU, первый сезон еще норм, второй посмотрела перемотками 😁, третий уже даже не начинала, нудно
-
Ееее, на це неможливо коротко відповісти :-) Авжеж сподобалось, 2.5 роки жити в 2 спальному будинку в 30 метрах від пляжу за 470 юсд на місяць у вічному літі, з усіма можливими фруктами і тп. Але були й причини, за якими ми хотіли звідти поїхати, тому, власне, й опинились в Канаді. Коротко кажучи, якби я був сам - я б лишився там. Але для маленької дитини - я б не хотів, щоб він там ріс. Ми дали йому 2.5 роки райського безтурботного дитинства, але час починати інтегруватись в суспільство, школа і все інше, а там це - складно, з низки причин
-
Скрам мастера посоветуйте курс с сертификацией которые принимаются в Канаде/США ?
-
в cibc дают на 1000 без sin вообще
-
и еще про прожект менеджменту тоже с сертификацией для Канада\США
-
Щоб краще розуміти, від чого ми відмовились - жили ми отут: samui2.com/chuenban.html (можна там крутити камеру)
-
шо саме? 😊 Камеру крутили? )
-
Аааа та будинок типовий тайстайл - я ж кажу, 470 юсд на місяць ) вілли від 1200 були тоді, а зараз дорожче
-
Цены не пишут или я слепой?)