(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
ну взагалі дуже важко заблочить 1с так як багато коробок які чьорні. і працюють без ліцензії. А ось розробка пакетів для України проводилась в українскій гілці Abby Якщо я не помиляюсь. тобто сама платформа була русняфой а вот пакет або як її називають конфігурація була українською, так як закони різні і план рахунків теж. Ну і частково документообіг також. Насправді сипатись малий бізнес який працював на підтримці наших бухів стал ще раніше. Коли 1с придумала ліцензіі для розробників зробити. У мени один знайомий попав нормально коли на нього настукав кліент в компанію яка була пешим франчайзінгом в Одесі. Йому навіть суд світив. А я вже на той час зіскочив з 1с.
-
Вони певний час намагалися виходити па нові ринки і навіть перевозили своїх спеців для навчання та адоптації. Врешті решт зрозуміли що 1с не пішло, а от бітрікс більш менш і перевчили тих хто вде був на місці на цю платформу
-
англомовні десь саме так і бачать код)))
-
ось приклад запита
-
А взагалі було весело на кирилиці кодити. там навіть запит в SQL писався кирилицею
-
Я бачив той бітрікс... Я сказав тоді тімлійду хочешь звільняй але я в то лайно не полізу. там гірше ніж в вордпресі
-
ну то було би ок якщо б вони не спиздили те що до них придумали і не переклали на свій лад. Але хочу зауважити що 1с повністю підтримуе англомовне конфігурування. Може вони планували експансію загниваючого заходу
-
в бытность фрилансером, доводилось и для битрикса модули писать. внутреннее устройство битрикса, это кошмар какой-то, может потом несколько лет сниться по ночам))
-
Я норм зробив картку від triange, прямо в Canadian Tire заеплаївся в отримав погодження
-
Онлайн можно тоже податься на кредитку?
-
за такой бюджет можно взять и мак прошлого поколения (например простой М1), и на виндовый ноут для игр останется
-
Можна, друже мій нормально отримав ОВП на туристичну (візіторську) візу від 2019 року
-
у мене був схожий досвід. Коли приїхала у серпні, то рахунок відкрила у Скошії. Кредитки там мені не дали, точніше заявку подали але не апрувнули. Десь через 2 тижні я оформила мембершіп у Костко, там ж запропонували кредитну, яку мені звісно теж не дали. Через деякий час після того я вирішила податися онлайн на кредитку від Скошії і звичайно, знову відмова, причина Presence of enquiry. Тобто двічі, коли я подавалась зробили хард чек. Тоді я вирішила, що треба взяти пейстаби і лише з ними в банк. У середині жовтня пішла знову у Скоріше, сказала, що так і так, вдень двічі відмовили але мені треба кредитка, я працюю і маю пейстаби. І вуаля, апревнулм на 5 тис. Пізніше зробила ще у CIBC. Думаю, що у дружини схожа ситуація.