(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Можна, друже мій нормально отримав ОВП на туристичну (візіторську) візу від 2019 року
-
у мене був схожий досвід. Коли приїхала у серпні, то рахунок відкрила у Скошії. Кредитки там мені не дали, точніше заявку подали але не апрувнули. Десь через 2 тижні я оформила мембершіп у Костко, там ж запропонували кредитну, яку мені звісно теж не дали. Через деякий час після того я вирішила податися онлайн на кредитку від Скошії і звичайно, знову відмова, причина Presence of enquiry. Тобто двічі, коли я подавалась зробили хард чек. Тоді я вирішила, що треба взяти пейстаби і лише з ними в банк. У середині жовтня пішла знову у Скоріше, сказала, що так і так, вдень двічі відмовили але мені треба кредитка, я працюю і маю пейстаби. І вуаля, апревнулм на 5 тис. Пізніше зробила ще у CIBC. Думаю, що у дружини схожа ситуація.
-
как это что с того? коррупционная составляющая. по бумагам комплекс стоит например 200к $, отдельный дрон 50к$, а в реальности он собран из херового китайского карбона, херовой китайской смолы, запчастей хоббийного класса, открытого софта, который кое-как допилили и говорят что вот наша, 100% украинская разработка.
-
Виглядає як супер, бо вони нарешті підняли ліміт доходу для виробників до ядекватних цифер
-
Чатік, а от раз тут таке питають то і я приєднаюсь. У мене тут на роботі є атракціон, раз в рік дають 500 кад на якийсь тек-девайс по моєму вибору. Думаю цього року спустити на щось тип такого www.amazon.ca/Beelink-Pro%EF%BC%8CAMD-powerful-Computer-Fingerprint/dp/B0963SGJH3/ref=sr_1_1_sspa?keywords=beelink+ser5&qid=1679679694&sprefix=beelink%2Caps%2C152&sr=8-1-spons&psc=1&spLa=ZW5jcnlwdGVkUXVhbGlmaWVyPUEzOVhSTFhGVE0yNklHJmVuY3J5cHRlZElkPUEwNDUxOTMyMTBXQ1ZBWFBPMVJPTSZlbmNyeXB0ZWRBZElkPUEwODM1NTA2MzVQSEpUQUMwS0xWNyZ3aWRnZXROYW1lPXNwX2F0ZiZhY3Rpb249Y2xpY2tSZWRpcmVjdCZkb05vdExvZ0NsaWNrPXRydWU= ціль: Хост з віндою для невибагливих ігор, 24х7 торрент станція+plex server у віртуалці. Ну і там по дрібницям щось поганяти для експериментів. Цікава думка спільноти чи взялиб такий девайс за такий бюджет, чи щось інше? Ну і взагалі ідеї для гаджетів біля такого бюджету також вітаються, а то здається старий став і фантазія уже трохи того. Тільки давайте без дрочильних аппаратів з AI and BigData =) мені потім цей експенс репортити треба =)
-
І що з того? Найскладніше як раз з того зібрати працюючий комплекс
-
Привіт! Я подав такс ретюрн доки через Wealtsimple 13 березня. Отримав повідомлення у акаунті. Коли чекати ретюрн? І куди? Напряму на аккаунт у банку чи через чек на пошту? You submitted your return to the CRA on March 13, 2023 at 6:39 pm. Confirmation number Може десь можна статус перевірити?
-
хорошо попилят денежки. а дроны внутри наверняка на 90% на опенсорсном софте, а то и китайских запчастях
-
ну вот и расскажи нам про актуальное состояние дел. а то я тоже немного побыл в дроно-индустрии лет 5 назад и полностью согласен с Артемом. Все приличные компании/стартапы свалили из Украины в США и Европу. Остались те, кто умеет мутить мутки и договорняки с откатами.