(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Просто, мабуть, не варто робити як я, подаватися на неї у перший місяць приїзду)).
-
Маю знайомих, які з 9 взяли кредити на авто і будинки. короче тре заробляти кредит хісторії, там за якийсь час будуть самі втюхувати ті кредитки)
-
Костко дає людям і з 9 . Так шо просто відмазуються. Або переоцінили ризики. Ну але я працюю, подавав податкову декларацію минулого року і т. д.
-
⚡️Шойгу пояснив, чому російські солдати воюють на танках Т-62 «Телега старая, колеса гнутые, а нам похуй - мы ебанутые», - коментує міністр. Smak
-
а что это третье, в раковинах? Приятного!
-
Ну типа плюс минус оно
-
Ляпота
-
Влажно, тепло
-
как вообще Португалия пока?
-
на улиток немного похоже, только шипастых
-
Но я не особо люблю моллюсков
-
Мне не понравилось
-
какая разница, на чьи деньги они начинали? Это ты обычным военным на фроне можешь передать дрон и они скажут спасибо, а продать что-то мин.оборны без откатов нереально. ты можешь быть весь из себя белый и пушистый, но если хочешь работать с государственной машиной, да еще и военной - будешь делать так, как у них заведено. В том числе “договариватся” с “уважаемыми людьми”.
-
Чтобы это не значило
-
Это какие то murex depute epine
-
Знаю оссобисто людей які продають мо без відкатів.
-
Ну на сицилії є аранчині, це майже те що на фото тільки з рисом, але я впевнений я й з пастою бачив
-
Костко приймає тільки мастер кард кредитки. Плюс CІBC Costco має непоганий кешбек навіть в порівнянні з платними картками. Якщо робити покупки в костко, то є сенс саме її взяти.
-
Немного зрадоньки от ООН ukraine.un.org/uk/224744-%D1%83%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BB%D1%96%D0%BD%D0%BD%D1%8F-%D0%BE%D0%BE%D0%BD-%D0%B7-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2-%D0%BB%D1%8E%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%B2-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D1%96-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%BE-%D0%B4%D0%BE%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D1%96%D0%B4%D1%96-%D1%89%D0%BE%D0%B4%D0%BE-%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F-%D0%B7 > З 24 лютого 2022 року ми задокументували 621 випадок насильницьких зникнень і свавільних затримань цивільних осіб Збройними силами Російської Федерації. > З 24 лютого 2022 року ми задокументували 91 випадок насильницьких зникнень і свавільних затримань, вчинених Українськими силовими структурами. > Почну з російських військовополонених, які перебувають в полоні України. Ми глибоко стурбовані зафіксованими нами свавільними стратами до 25 російських військовополонених і осіб, які припинили участь у воєнних діях, які були вчинені Збройними силами України. Часто це відбувалося одразу після захоплення в полон на полі бою. Хоча нам відомо, що органи влади України порушили розслідування щодо п’яти випадків, які охоплюють 22 жертви, ми не маємо даних про жодні судові провадження щодо ймовірних винуватців. > Стосовно поводження з українськими військовополоненими, ми також глибоко стурбовані свавільними стратами 15 українських військовополонених невдовзі після того, як вони були захоплені Збройними силами Російської Федерації. Військові та безпекові контрактники «Групи Вагнера» вчинили 11 із цих страт.
-
И без типов 😀
23 Jan 2023, 01:02
210777/631013
5 minutes ago