(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Тільки ви потім на початку наступного року, коли такси треба буде платити, будете ненавидіти свою роботу) Сходу віддати тис 20-30, воювати з бухом за кожну копійку, ух. А бенефітів немає, бо контракт)
-
Я не побачив активності від компаній зі штатів з 4х співбесід які в мене були одна лише була зі штатів, хоча аплікацій на штати я десь в два рази більше відправив
-
www.taxcomplexity.org
-
мерзость конечно
-
блин я это пробовала в португалии их там приносят за бесплатно
-
Ух який махач тут аж все горить.
-
Ну для тех кто не планирует тут остаться да, это хорошая тема … к примеру моих вакансий в США 120++ за месяц последний, в Канаде за последние два месяца 20++ и даже разница в требованиях колоссальная, в США они минимальны, в Канаде в большинстве вакансий нужно уметь не только кодить, но и крестиком вышивать)
-
Скажена, дуже мало де воно настільки заплутано. Бо пишуть її не щоб більше податків зібрати, а щоб завжди було до чого докопатися і отримати хабаря
-
На будівництві і пр легше отримати :)
-
Дивлячись на чатгпт то може і не факт шо в перспективі друге краще :)
-
А шо там за бенефіти такі можуть бути? Ну страховка, спортзал ще шо? При нормальній зарплаті це і так мабуть можна взяти
-
Всё ещё одного порядка с США судя по карте
-
Але так податкова йобнута щоб всіх нагибати та красти і відкати
-
На долгую перспективу - нужно переходить на SAP, но: Не смотря на масштабируемость, интеграцию и тд и тп. Самое дорогое в SAP это его интеграция и поддержка. Надо и людей переучивать (привет системе образования в области бухгалтерского учета) и реструктурировать предприятия, анализировать ВСЕ цепочки производственные. Более-менее SAP работал в Метинвесте, больше я примеров здорового использования я не знаю