(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так это, никто и не отрицал что можно заменить, я бы сказал нужно)
-
Ну вот @am0nshi утверждал что нечем заменить в принципе. Потом правда когда мы дошли до этой же ступеньки как с тобой сейчас, он переобулся и начал заливать про масс маркет и что его просто не так поняли. Но сообщения потёр и никому не показывает.
-
тот же Microsoft Dynamics, Odoo
-
Можно продлить WP?
-
Мені сібс сам запропонував кредитку на 15 тис лиміту 😱 Приємно!
-
Нет. Только через получение пр.
-
Як це їдять?
-
А у квітні море особливо там де мілини може прогріватись до +38, як тепла ванна 😃
-
Залежить від локації. На острові Самуї, на відміну від більшості інших локацій, сезон дощу, по-перше, переважно триває близько місяця всього, по-друге, навіть під час цього місяця не так уж рідко є сонце. Так, буває, що дощ стіною 5 днів поспіль, але не так часто. Температури нижче за +24 там бувають тільки в холодильнику, під кондером або в деяких водоспадах )
-
І на що схоже? Цікаво!
-
Вообще плевать чо там малый бизнес будет спрашивать. Началось это вообще с обсуждения того что разработка на vba под эксель это говно. Потом туда приплелось 1с. Видимо потому что я его тоже как пример говна привёл. Ну и это тригернуло тонкие струны души @am0nshi чтобы начать рассказывать про незаменимость 1с в принципе.
-
Прямо шмат? Різати ліньки
-
Ну таке, морепродуктне, не скажу що погане але не прям вау ) смак не дуже сильний, наприклад устриці я не люблю, а цю штуку їв коли брали «мікс тарілку на всіх» в ресторанах, але купувати в супермаркеті якось бажання не було, Звичайні ракушки смачніші як на мене
-
Ну вот есть такой пункт на оф сайте, не знаю, что это значит: CUAET holders who are already here in Canada will have until March 31, 2024, to extend or adjust their temporary status through these measures, free of charge.
-
Загалом не дуже, але 24го березня вже хочеться шоб шось вже позеленіло )