(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
C2 English? Ого. *заздрість*
-
Я тоже веб разработчик 6+ лет, а что за стек? Просто у меня собес был один за месяц… уже начинаю думать что у меня с резюме что-то или с сопроводительным письмом, тк практически не отвечают
-
Так
-
Але перші 4 роки податок 15% + 5 % в Україну і ставка фіксована, також нерухомість доволі дешева
-
Python and JavaScript
-
З банкомату не можу зняти грощі
-
Не працює, в мене одна карта занкспарілась
-
Це ризик
-
Хотя пишут Шановні клієнти! Платіжні картки, термін дії яких завершився у лютому/березні 2022 році, або завершиться протягом дії воєнного стану, залишаться активними. За такими картками будуть доступні усі операції та послуги, зокрема зняття готівки через усі банкомати
-
Так если в посудомойке стоит вода, и не стикает это плохо?
-
Самое ненадежное в этой схеме это то, что деньги может и не получится с фопа вывести, кто знает как там дальше будут ограничения крутить. Я пока даже не знаю, что делать мне если карточки укр просрочатся, заморачиваться с доверенносями придется чтобы выводить или через бинанс.
-
Ну найголовніше, якщо зараз маєшь роботу у Европі не потрібно її кидати, щоб отримати можливість перебувати у країні, що зараз дуже актуально
-
Укрсіб
-
А какой банк?
-
Ніхто випадково не бачив знижок на самокати? Дивлюсь собі range 60км +- і швидкість 25-30 км/г
-
На чорну п‘ятницю Ninebot G30P були за 1000 на бестбай. Але тиждень тому на бестбай були типу зі знижкою за 1100. Не дуже цікава знижка, бо костко їх продає за 1150 в бандлі з аксесуарами. Також бачив за 1000 open box на маркетплейсі бест бай.
-
Я вирішив почекати ще, може будуть знижки в травні. А як не буде, візьму в костко бандл.
-
А в чому бандл?) phone handler?)
-
Бо в мене вже є один на 40км і наче норм, але хочеться більше, той дівчині буде)
-
теж цікавить для комюту
23 Jan 2023, 01:02
211004/633642
2 minutes ago