(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ага, то есть заполняю дску, они её подтверждают её и тогда я выбираю дату?
-
Ти сам собі назначаєш. Ксть днів - коли можна найближче записатись
-
Ребят я вижу по статистике срок ожидания собеседования виза В1/В2 США в Эстонии, Латвии, Литве составляет 1 день. Это количество дней через сколько мне назначат интервью после проверки моей ds160? Может кто подавался на визу сша
-
Отлично, это упрощает немного процесс 😅 Спасибо
-
Ds 160 не підтверджується. Заповнюєш, платиш, записуєшся
-
Ні) треба писати 🙄
-
Не один. В Латвії вільні дати на місяць-два вперед є, але якщо українець. Один-два дні це для місцевих
-
Короч. Там така фігня. У мене дружина отримала візу як раз в Різі цього січня. Ми регались десь в середині листопада. Після дс160 форми там є 3 варіанти. Для всіх (очікування 2-3 місяця, вільні дати в листопаді були аж на лютий), для українців (вільні дати були на початок січня) і для місцевих, там реально 1-2 дні. Тобто для українців бистріше, але не день-неділя. Але бистріше ніж для іноземців.
-
Тогда как для иностранцев? Там как-то можно выбрать дату, даже если через пол года. Или это как раньше, пишешь email и ждут пока состарешься и умрёшь?
-
Не для рузгих
-
5 днів. Там велокур‘єри
-
И это... Ты сдаешь паспорт, и если апрув, то через сколько дней возвращают ? Спасибо огромное за инфу
-
Так lv.usembassy.gov/visas/ukrainians-in-latvia/
-
2-3 месяца для украинцев... А для других иностранцев не знаешь?)
-
Ага, ну это прогнозируемо по крайней мере, и это на сайте делается, так ведь?
-
Понял
-
Зараз не скажу, але так, для українців бистріше. Ні, там спеціальні велокур‘єри, які працюють саме з посольством.