(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Спасибо тебе огромное
-
Мав на днях цікавий досвід. Після телефоного скрінінга, HR написала, що типу зі мною хоче поговорити старший HR. я такий, та ОК. Вийшли на міт. Старший HR, виявився в прямому розумінні старший, десь років 60 певно. Я на такому розслабоніі собі говорив з ним, жартував навіть трохи). Коли зачіпили технічну сторону, щось він мені здався (не в образу HR-ам) , ну дуже технічним, я навіть пару питань 'Наводящих' задав для підтвердження своїх здогадок. Але і далі собі говорили спокійно. В кінці на питання, чого саме я, а не 'дохіріща' інших бажаючих, сказав, що я просто 'ахєрєний' чувак як в робочих так і не робочих моментах)) Після цього подивився в Лінкедіні, той 'HR' то типу їхній director engineering, з багатим досвідом в різних досить відомих компаніях. Підозрюю, знав би, повівся б не так) Після того запросили на технічне. Жду тепер його
-
niucanada.com/products/kqi3-max-electric-kick-scooter таке виглядає непогано але бренд якийсь ноунейм
-
Слухай це в яку компанію було? :)
-
Я навіть не сподіваюсь 😂
-
Ты ща ещё попробуешь залогинится
-
Uhoh
-
"We are expecting exceptionally high player volume during Diablo IV's Open Beta Weekend" - so why the hell didnt you expand your server capacity if you were expecting that 🙊
-
никогда такого не было и вот опять
-
У мене в мнп дуже схоже спочатку прескрін а потім кажуть буде з чром а прийшов senior director development :)
-
главное, что бы все хорошее в игре не заключалось только в красивых роликах на ютубе
-
Не знаю, шо там за 80 хвилин - мене запустило менше ніж за хвилину
-
Так. Апдейт по кейсу довгого очікування після подачі tax return. Рівно місяць пройшов, сьогодні прийшов фізичний лист на пошту з проханням надіслати сам T4 для додаткової перевірки також фізичним листом. Ну ось завтра відправимо - є підозра, шо UFile не відображав центи, можливо, в цьому проблема. Це Торонто.
-
В як пройшло з мнп?
-
А з теоремою як доречі?
-
Буде смішно якщо передумали, але мабуть велика махіна все довго крутиться як завжди
-
На технічному по суті говорили за життя, попросили мене у дошки накидати дизайн мого проекту і що саме я там зробив і десь годину терли за архітектуру і що модна було б покращити, де були факапи і тд. Після цього подзвонили через годину і запропонували офер, я погодився, сказали вишлють бумаги і ось вже два дні чекаю нічого немає :))