(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А з теоремою як доречі?
-
Буде смішно якщо передумали, але мабуть велика махіна все довго крутиться як завжди
-
На технічному по суті говорили за життя, попросили мене у дошки накидати дизайн мого проекту і що саме я там зробив і десь годину терли за архітектуру і що модна було б покращити, де були факапи і тд. Після цього подзвонили через годину і запропонували офер, я погодився, сказали вишлють бумаги і ось вже два дні чекаю нічого немає :))
-
Ну добре що з мнп тоді все Ок пройшло, вітаю) офер думаю пришлють за кілька днів)
-
З теоремою сказали що погано завдання зробив і їм не підходить, але вони там дуже мало часу дають прям дуже мало 8 годин, на рефакторинг і написання нових фіч а рефакторити там дохера. Якби дали більше часу може б я дизайн накидав з нуля через cqrs + mediatr як всі зараз люблять, але подумав що не встигну тому більш сфокусувався на фічах
-
Та наче ок але по баблу вийшло менше ніж в мене зараз на українську компанію :) але з мнп можна буде по провінційній програмі швидко на ПР піти тому вирішив туди йти та і взагалі контора велика мабуть для резюме краще ніж якийсь ноунейм
-
Вообщем все пофиксала, кусок пакетика какой то застрял
-
Утром было
-
Днём попал на 40+ минут, вечером <1 минуты
-
Ну, кто уже поиграл, делитесь впечатлениями)
-
Или фильтр посудомойки
-
Скорее всего у тебя засорилось в стыке шланга от посудомойки и трубы от раковины
-
Фильтр )
-
Все ОК. В аеропорту не потрібно декларувати будинок в Україні