(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Напишіть, будь ласка, хто *цього року* в ЄС летів. Зараз потрібно мати свіжу вакцинацію від ковіду? Та заповнювати якісь форми до вильоту? Рік тому писали, що вводять анкетну систему навіть для країн, в яких безвіз. Але щось зараз новин не бачу
-
Якщо на ворк перміті через півтора, на пр одразу
-
Дітей немає то не знаю, але наскільки я розумію, то калькулятор не бере до уваги чи ви ньюкамер чи громадянин. А писали, що бенефіти для дітей тільки з 18 місяців
-
В сопроводительном письме или сообщении я пишу , что нахожусь в Квебек, но готов к переезду если это потребуется
-
На последнем собеседовании с hr у меня спросили собираюсь ли я переехать к ним в город. Сказал что да собираюсь, как только они скажут что нужно приезжать, я перееду. После этого разговора уже согласовали техническое собеседование
-
tripadvisor.mfa.gov.ua/
-
Смотрела, тут написано что просто безвиз. Ничего про ковид и анкеты. Неужели все отменили наконец? Или это только для тех, кто с Украины в ЕС едет?
-
Гугол каже що вже не треба
-
Ми точно давно забули. Але я чомусь почала нервувати та вирішила запитати про всяк випадок.
-
Я думав ми вже забули про всі ці обмеження
-
англ у нее не очень, странно для местной
-
Продолжение
-
Народ, такой вопрос - попросил в одной группе в ФБ возможность у кого-то похостить в БК, какая-то персона из Торонто настойчиво приглашает к себе. Пока выпал на дурачка, но продолжает задалбывать. Это у них такое гостеприимство, или таки попаласт какая-то сумасшедшая баба? Какие у кого мнения?
-
Дякую, я якраз за цю авторизацію найбільше думала.
-
На сайтах авіакомпаній, як правило є така інформація. Ну на раянаер точно було. Для більшості країн ці локатор форми не потрібні, але краще перевірити країну у яку буде політ. Щодо плати за "авторизацію", то її мали ввести у 23 році, але перенесли на 24 рік
-
Так
-
Люди хоче познайомитись, а шо далі буде - то вже від вас обох залежить 🫶
-
youtube.com/shorts/sRfichUzeFc?feature=share
-
Ну и судя по фотке - похожа на мужика)
-
Дать контакты? Думаю ты ей понравишься)
23 Jan 2023, 01:02
211120/633104