(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Наприклад людині 55+ років. Без біженства ПР складно отримати, та й на пенсію можливо не заробиш. Альтернатива хіба що гуманітарна програма.
-
Напиши потім який обрав)
-
А яка ціль в біженстві? Пр можна просто отримати через pnp. А в біженстві є багато ризиків
-
Для деяких провінційних програм необхідно мати свідотсво про народження. Для ЕЕ не потрібно.
-
Не знаю. В мене поки самої статусу немає. Але мабуть ризикнемо
-
Розглядаю всі можливі варіанти
-
Не знаю деталей, але якщо вже подався, то поки рішення немає твій статус в Канаді заморожується, ні?
-
Це дуже довгий та затратний шлях. Не факт що за 3 роки встигнеш, повертатися назад тоді?
-
Так, візітор або супервіза
-
Медобслуговування буде, ви що)) Будуть якісь безкоштовні ніштяки, залежить від привінції. Пенсія - ні.
-
Візітор візу батькам легко дають
-
Спонсорство не потягну, там підписуєшся що не буде пенсії та медобслуговування
-
Все перераховане є
-
Не має сенсу що саме
-
Інакше це не іміграція, а візітор і є
-
Важливо мати право працювати, заробляти та залишитися. І медобслуговування звичайно
-
Тоді то немає сенсу.
-
По іншим програмам це 10, що в принципі досяжно. Ще раз, який сенс іти через спонсорство зараз, коли є інші можливості? Гуманітарна, біжество навіть?
-
Так. Але він має права працювати. Не має права на пенсію на найближчі (десь) 20 років
-
Я пишу про людину 55+ років, в Канаді пенсійний вік після 65. Що в ці роки робити? Працювати, але при цьому тобі не буде пенсії все одно? Не розумію вас
23 Jan 2023, 01:02
211149/636378
less than a minute ago