(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я пишу про людину 55+ років, в Канаді пенсійний вік після 65. Що в ці роки робити? Працювати, але при цьому тобі не буде пенсії все одно? Не розумію вас
-
Пенсії батькам немає, які не працювали тут і податки не платили) тобі є))
-
Суть спонсорства в тому, що приїжджає депендант.
-
Хіба що під час куает, а далі?
-
Ви написали що пенсії немає, тобто працюєш і просто платиш податки CPP та EI комусь, не собі? Плюс не розумію як можна на візітор візі працювати.
-
Це правда. Але ви порахуйте на 20 років. Це вже як двунпеймент на будинок.
-
А он в Оттаві срака
-
Може в Ванкувері й так, але я не потягну оренду двушки в Ванкувері
-
Не знаю, батьки всіх друзів задоволені. Мати подруги вже друге коліно міняє безкоштовно. Комусь шунт зробили. Багато чого від відношення залежить. Тут немає «лягти до лікарні прокапатися», якщо це критично, то проблемка
-
Ну і працюють, то коли хороша англ
-
Це назва програми. Humanitarian and Compassionate considerations
-
Ще такий момент, що якщо приїжджають та працюють, то за 10 років щось може в накапати. Той пункт про відсутність виплат - то саме про поганий матеріальний стан, тобто доплати. Пенсію не заберуть. Просто вона мала дуже буде
-
Мені страшніше, що з медициною дупа, і як вони будуть тут
-
Гуманітарна віза для батьків? Перший раз чую, що це? І біженство, чи це ок взагалі шлях?
-
Біженство та гуманітарна пробувати можна, але складніше. Я б не боролася за ту пенсію, там реально десь 500 кад в найкращому випадку
-
Я ж написала назви
-
Це був єдиний шлях до війни, але зараз є інші можливості. Якими можна скористатися
-
Бо в Канаді так було, 10 чи 15, потім це поміняли. Чи змінять ще раз на 10-15 - ніхто не знає
-
По іншим це не Канада?
-
Ну мене буквально гінекологиня тут шеймила, що пора б народжувати. Я думала таке тільки в Україні може бути))) шось не круто
23 Jan 2023, 01:02
211168/636378
less than a minute ago